Yandex Metrica

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti!

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti!

İ'şte Benim Stilim' programıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika'da ölü bulundu. Taktaş'ın sosyal medya hesabındaki fotoğraflarının kaldırılması ve profil fotoğrafındaki korku karakterini göenler ise şaştı kaldı.   

Yaşam

28.04.2024, 07:09

Türkiye'nin en sevilen moda programlarından olan 'İşte Benim Stilim' programıyla ünlenen 28 yaşındaki yarışmacı Yağmur Taktaş geçtiğiimiz hafta Amerika'daki evinde ölü bulundu.

Taktaş'ın ölüm nedenini öğrenmek için otopsisi yapıldığı,  dün ise uçakla memleketi Adana'ya getirilerek Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. 

Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme tahliye kararı verdi! Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'YE ÖLÜM GELİR'

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından vahşice katledildiği öğrenilirken, genç fenomenin annesine, 'Türkiye'ye benim ölüm gelir' demesi büyük şaşkınlık yarattı.

Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı birbirine benzetmişti! Ünlü şarkıcılardan ise cevap gecikmedi! Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINDAKİ KORKUNÇ DETAY

Yağmur Taktaş'ın sosyal medya hesabı instagram üzerinde ise tüm fotoğraflarının silindiği hesabının gizlendiği ve profil fotoğrafında ise Exorcist korku filmine ait olan Regan karakterinin fotoğrafının koyulması dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu edilmişti Ankara'ya sevk edildi! Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu... Haberi Görüntüle

OLAYIN DETAYLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Ünlü sosyal medya fenomeninin ailesinden alınan bilgiye göre ise kızlarının daha önce darp edildiği ve dalağını kaybettiği öğrenilirken, Türk asıllı Amerikan vatandaşı olan sevgilisi A.C.F'den şikayetçi oldukları öğrenildi.

Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yağmur Taktaş'ın ailesi ise avukatları aracılığıyla şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading