Yandex Metrica

Berna Laçin nadir görülen bir hastalığa yakalanmıştı! 9 saat süren ameliyat sonrası ünlü oyuncudan haber geldi!

Berna Laçin nadir görülen bir hastalığa yakalanmıştı! 9 saat süren ameliyat sonrası ünlü oyuncudan haber geldi!

Ünlü sunucu ve oyuncu olan 53 yaşındaki Bera Laçin omiriliğindeki yaşanan sorun nedeniyle acil ameliyata alınmış 9 saat süren operasyon sonrasında ilk açıklamayı yaptı. Ünlü oyuncu; büyük tehlikeyi atlattım'' diyerek sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yaşam

26.04.2024, 00:05

Ünlü oyuncu Bern Laçin, omiriliğinde nadir görülen bir rahatsızlıkgeçirmiş, sonrasında ise doktorlar tarafındn acil olarak ameliyata alınmıştı. Laçin'in 9 saat süren ameliyatının ardından ünlü oyuncu açıklama yaptı.

 

Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Haberi Görüntüle

LAÇİN SAĞLIK DURUMU HAKKIND AÇIKLAMA YAPTI

Laçin sevenlerine; "Mutlu son... 10 gündür incecik bir ipte yürüyorum. Bir yanım alevler bir yanım çiçekler. Sırat köprüsü gibi... Çok uslu bir hasta olmak için gayret ettim. Ameliyat sonrası tedavim devam ediyor ama çok şükür hayatımın bağlı olduğu büyük tehlikeyi atlattım. Dualarınıza minnettarım." paylaşımında bulundu.

23 yıllık eşiyle ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcının eşi ile olan fotoğrafları olay yarattı! 23 yıllık eşiyle ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcının eşi ile... Haberi Görüntüle

DOKTORU ''NADİR GÖRÜLEN BİR VAKA'' DEMİŞTİ

Geçitğimiz günlerde ise ameliyattan çıktıktan sonra doktorunun verdiği bilgileri sevenleriyle paylaşan ünlü oyuncu; "Ameliyat sonrası Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı; 'Ameliyat 9 saat sürdü ve çok zor bir ameliyattı, sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız. Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta 10 gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikâye…" demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading