Yandex Metrica

23 yıllık eşiyle ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcının eşi ile olan fotoğrafları olay yarattı!

23 yıllık eşiyle ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcının eşi ile olan fotoğrafları olay yarattı!

Geçtiğimiz günlerde teknede verdiği pozlarla magazin dünyasında hedef tahtasına oturan İzet Yıldızhan, katıldığı bir etkinlikte 23 yıldır evli olduğu eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi.

Yaşam

30.04.2024, 00:09

Delilo, Zeytin Yaprağı Yeşil,  Sakine, Birisi, Canımın İçi, Antep'in Kalesi, Yaprak Gibi şarkıları seslendirmişti

Diyarbakırlı 61 yaşındaki ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan geçtiğmiz akşamlarda eşiyle ilk kez bir etkinliğe katıldı.

Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü! Eleştirileri kaldıramayınca söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi! Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü!... Haberi Görüntüle

23 YILLIK EŞİYLE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

23 yıllık eşi ile görüntülenen ünlü şarkıcı magazin dünysına bomba gibi düştü.

Yıldızhan'ın eşinin İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuvar bölümünden mezun olduğu öğrenildi.

İzzet Yıldızhan'ın eşi Ajda Yıldızhan ile birlikte ilk kez fotoğraflarının yayınlanması magazin dünyasına bomba gibi düştü. 

Takıntılı sevgiliden akılalmaz intikam! Önce aracının altına bomba yerleştirildi sonra... Takıntılı sevgiliden akılalmaz intikam! Önce aracının altına bomba yerleştirildi sonra... Haberi Görüntüle

ELEŞTİRİLERİYLE KADIN SANATÇILARIN HEDEFİ OLMUŞTU

Yaptığı paylaşımlarla ve kadın sanatçıların sahne kıyafelerine yönelik eleştirileriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin ile geçtiğimiz günlerde aralarında yaşanan polemik gündem olmuştu.

 Yıldızhan, ''Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum.'' demişti.

Sosyal medyad Yılzdıhan'ın paylaştığı yarıçıplak fotoğraflarından sonra ise Ece Seçkin,"Bize 'sahneye külotla çıkmayın çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet Abime bakın. Abimin yarı çıplak halde hele loy loy loy yapması ve 18’liği saklayıp kapağı masada unutma ihtimali de benim psikolojimi bozuyor." demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading