Yandex Metrica

Sitede Ara

Bahar dizisindeki doğaçlama sahne viral oldu! ''Ne oldu Cerrahım'' repliği izleyiciyi kahkahaya boğdu!

Bahar dizisindeki doğaçlama sahne viral oldu! ''Ne oldu Cerrahım'' repliği izleyiciyi kahkahaya boğdu!

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran ''Bahar'' dizisinde 'Ne oldu Cerrahım?' repliğinin doğaçlama olduğu kamera arkası görütüleri sosyal medyada viral oldu. İzleyiciler ise oyuncuların başarısını alkışladı.

Yaşam

06.04.2024, 10:42

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran 'Bahar' dizisindeki doğaçlama sahne sosyal medya da viral oldu.

Nuri Alço'dan sevindiren haber! Eşi sosyal medyadan duyurdu Nuri Alço'dan sevindiren haber! Eşi sosyal medyadan duyurdu Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA DA VİRAL OLDU

Dizide hastane odasındaki bir sahnede Bahar'ın Timur'a laf attığı anlar izleyiciyi güldürdü. Sosyal medyada çok konuşulan o sahnenin kamera arkası görüntüleri ise herkesi kahkahaya boğdu.

Acun Ilıcalı cezalarını kesti! Survivor Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruklu kavgasında görülmemiş ceza! Acun Ilıcalı cezalarını kesti! Survivor Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruklu... Haberi Görüntüle

BAHAR'IN REPLİĞİ DOĞAÇLAMA ÇIKTI

Bahar'ın Timur'a 'Ne oldu Cerrahım' demesi üzerine odadaki herkes kahkahaya boğulurken, Demet Evgar'ın ağzımdan kaçtı diyerek, repliğin doğaçlama olduğunu ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading