Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı cezalarını kesti! Survivor Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruklu kavgasında görülmemiş ceza!

Acun Ilıcalı cezalarını kesti! Survivor Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruklu kavgasında görülmemiş ceza!

Survivor All Star'da dün akşam yayınlanan yeni bölümde Yunus Emre ve Ogeday arasında önce sözlü ardından ise yumruklu kavga yaşandı. Acun Ilıcalı Ogeday ve Yunus Emre'nin cezasını verdi.

Yaşam

27.04.2024, 13:18

Dün akşam Survivor'un yeni bölümünde oynana dokunulmazlık oyununda tansiyon yükseldi. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star'da bu kez yumruklar konuştu.

Dokunulmazlık oyunu esnasında mavi takımdan Ogeday, 'Yunus Emre senlik bir şey yok' demesi üzerine, Yunus Emre sinirlendi ve ağır sözler sarf etti.

Çağla Şikel inzivaya çekildi! Meditasyon görüntülerine tepki yağdı: İki rekat namaz kılsaydınız Çağla Şikel inzivaya çekildi! Meditasyon görüntülerine tepki yağdı: İki rekat... Haberi Görüntüle

OYUN SIRASINDA YUMRUKLAR KONUŞTU

Ogeday ise o sözlere dayanamayarak Yunus Emre'ye saldırdı. Survivor ekibi ve yarışmacıları ikiliyi ayırmaya çalıştı.

Acun Ilıcalı ise akşam düzenlenen ada konseyinde kavganın nedenini ve detaylarını bir bir ikiliden dinledi. 

Polisleri görünce soyunmaya başladı! Metro istasyonunda Kenyalı kadın ortalığı birbirine kattı! Polisleri görünce soyunmaya başladı! Metro istasyonunda Kenyalı kadın ortalığı birbirine... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'ye; ''Senlik bir şey yok diyince sen hakaret ediyorsun. Çünkü zaten hakaret etmek istiyorsun. Bence sen kötü söz söylemeyi kendine alışkanlık edinmişsin. Sen olayın içindeki problemsin. Problemi çıkartan sensin. Normal medeni bir şekilde tartışamıyorsun. Bu kadar cezayı yiyip uslanmamak neden olur sence? Konseye gelip hala burada posta koyuyorsun. Burada herkes düzgün duruyor, sen duramıyorsun. Benim Survivor'daki konseylerimin yarısı senle konuşmakla geçti. Şu an da bile tavırlarına bak zaten durum onu gösteriyor. Sen olay çıkarmaya gelmişsin. Olayı çıkardın, tutmak isteyen adama bile sataşıyorsun. Olay çıkartmak için sebep arayan, en ufak tartışmada her türlü tepkiyi veren sensin. Zaten kendini haklı görüyorsun. Biz seni ikna etmek zorunda değiliz. Olabilir o da zaten kafa gittikten sonra insan kendini haklı görerek bu tip şeyleri yapmaya başlar" dedi.

Seda Bakan ve Berfu Yenerler arasında kriz! Baby shower partisi kültürümüze aykırı dedi ortalık karıştı! Seda Bakan ve Berfu Yenerler arasında kriz! Baby shower partisi... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE'YE GÖRÜLMEMİŞ CEZA

Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'ye söylediklerinin ardından cezasını açıkladı. Ilıcalı Yunus Emre'ye 8 oyundan ve ödülden faydalanamayacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı Ogeday'a ceza vermezken, Yunus Emre'nin Ogeday'a yaklaşması ve en ufak bir söz söylememesi konusunda uyardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading