Yandex Metrica

Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro ücreti 2024 ne kadar? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro açıldı mı?

Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro ücreti 2024 ne kadar? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro açıldı mı?

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro açıldı mı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'a yeni bir raylı sistem daha kazandırdı. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasında inşa edilen metro hattı bugün vatnadaşların hizmetine açılıyor. Yeni metro hattı ile birlikte Arnavutköy ile  Gayrettepe metro hatları ile birbirine bağlanmış olacak. Hattı kullanmak isteyenler Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? diye merak ediyor.

Yaşam

27.04.2024, 18:21

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın projesini üstlendiği metro hattında sona gelimdi. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı 19 Mart'ta vatandaşların hizmetine açılacak. Yeni hat, Arnavutköy, Taşoluk, İstanbul Havalimanı Kargo ve İstanbul Havalimanı Terminal olmak üzere 4 istasyondan oluşacak.

Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğmuştu! Nesrin Cevadzade fiziğine laf söyleyenlere Zeki Müren videosuyla cevap verdi Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğmuştu! Nesrin Cevadzade fiziğine laf söyleyenlere Zeki... Haberi Görüntüle

ARNAVUTKÖY-TAŞOLUK-İSTANBUL HAVALİMANI METRO ÜCRETİ NE KADAR?

Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro hattını kullanmak isteyenler ücretin ne kadar olduğunu merak ediyor. Metro hattının ücreti konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı. Gayrettepe İstanbul Havalimanı metro ücreti tarifesi ise aşağıdaki gibidir. 

Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro ücreti 2024 ne kadar.JPG

Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta durmakta zorlandı! Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta... Haberi Görüntüle

ARNAVUTKÖY-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU AÇILDI MI?

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattında çalışmalar tamamlanmış ve son düzenlemeler yapılıyordu. Hattın açılış tarihi belli oldu. 19 Mart'ta yeni metro hattının vatandaşlara hizmet vermesi bekleniyor.  Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın da çalışmalarının tamamladığını açıklayan Uraloğlu, 14 kilometrelik yeni metro hattını bugün hizmete alacaklarını bildirdi.

Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş şekli olay oldu Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş... Haberi Görüntüle

ARNAVUTKÖY-İSTANBUL HAVALİMANI DURAKLARI NEREDE?

Arnavutköy, Taşoluk, İstanbul Havalimanı Kargo ve İstanbul Havalimanı Terminal olmak üzere 4 duraktan oluşuyor. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Arnavutköy ilçemizi Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile bağlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading