Yandex Metrica

3 Cisim Problemi Augustina Salazar kimdir? Auggie karakterini hangi oyuncu oynuyor?

3 Cisim Problemi Augustina Salazar kimdir? Auggie karakterini hangi oyuncu oynuyor?

3 Cisim Problemi, 21 Mart 2024'te Netflix'te yayınlandı. Dizi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirdi. Platformun en çok izlenen dizilerinden birisi olması beklenen 3 Cisim Problemi dizisinde Augustina "Auggie" Salazar karakterini oynayan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. 3 Cisim Problemi Augustina Salazar kimdir? Auggie karakterini hangi oyuncu oynuyor?

Yaşam

28.04.2024, 01:50

Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olması beklenen 3 Cisim Problemi 21 Mart Perşembe günü dünya ile aynı anda ülkemizde de gösterime girdi. Kısa sürede milyonlarca hesap üzerinden izlenen dizinin oyuncu kadrosu ve görsel efektleri izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizide Augustina "Auggie" Salazar karakterini oynayan genç oyuncunun kim olduğu ise izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. 

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

3 CİSİM PROBLEMİ AUGUSTİNA KİMDİR?

3 Cisim Problemi dizisinde Augustina "Auggie" Salazar rolünü genç oyuncu Eiza Gonzalez oynuyor. Eiza Gonzalez daha önce pek çok dizi ve filmde rol almıştır. 

Banu Alkan'dan Hadise'nin frikiklerine ağır eleştiri: Hadise demek... Banu Alkan'dan Hadise'nin frikiklerine ağır eleştiri: Hadise demek... Haberi Görüntüle

3 CİSİM PROBLEMİ 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sahte çanta yorumu fenomen Ezgi Fındık'ı sinirlendirdi! İtibarım zedelendi diyerek hayranını affetmedi! Sahte çanta yorumu fenomen Ezgi Fındık'ı sinirlendirdi! İtibarım zedelendi diyerek... Haberi Görüntüle

EİZA GONZALES KİMDİR? 

Eiza González Reyna 30 Ocak 1990'da Meksika'da dünyaya geldi. Meksikalı oyuncu ve şarkıcıdır. 

Meksika müzikal televizyon melodramı Lola, érase una vez'de Lola Valente'yi canlandırdığı ilk rolüyle çıkış yapmıştır. Ayrıca Clara Molina'nın Nickelodeon genç draması Sueña conmigo'daki başrolünü oynamıştır.

González, From Dusk till Dawn: The Series (2014-2016) adlı Amerikan korku dizisinde Santanico Pandemonium rolüyle daha da başarılı elde etmiştir.

Aksiyon suç filmi Tam Gaz (2017), siberpunk aksiyon filmi Alita: Savaş Meleği'nde (2019) Nyssiana ve Hızlı ve Öfkeli'nin yan ürünü olan Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'da Madam M rolleriyle tanınmaktadır.

Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı hayvanseverliğiyle herkesi şaşkına çevirdi! Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

3 CİSİM PROBLEMİ OYUNCULARI

Jovan Adepo

Rolü : Saul Durand

 

Rosalind Chao

Rolü : Ye Wenjie

 

Liam Cunningham

Rolü : Wade

 

Eiza Gonzalez

Rolü : Augustina "Auggie" Salazar

 

John Bradley (II)

Rolü : Jack Rooney

 

Jess Hong

Rolü : Jin Cheng

 

Marlo Kelly

Rolü : Tatiana

 

Alex Sharp (II)

Rolü : Will Downing

 

Sea Shimooka

Rolü : Sophon

 

Zine Tseng

Rolü : Ye Wenjie

 

Saamer Usmani

Rolü : Raj Varma

 

Benedict Wong

Rolü : Da Shi

 

Jonathan Pryce

Rolü : Mike Evans

********

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading