Yandex Metrica

Vicdansızlığın dibi yok! Depremzedeler için gelen yardımlar Lütfü Savaş'ın seçim malzemesi oldu

Vicdansızlığın dibi yok! Depremzedeler için gelen yardımlar Lütfü Savaş'ın seçim malzemesi oldu

Depremzede vatandaşların tepkilerine rağmen CHP'nin yeniden Hatay'da aday gösterdiği mevcut başkan Lütfü Savaş, skandala imza attı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 50 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş merkezli çifte felakette geçen sene depremzedeler için gelen yardımlar Lütfü Savaş'ın seçim çalışması için dağıtııldığı ortaya çıktı.

Gündem

18.04.2024, 16:40

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin belediye başkan adayları, saha çalışmalarına hız verdi.

Seçmenle buluşup vaatlerini açıklayan ve onların sorunların dinleyip çözüm önerileri üretmeye çalışan adaylar arasında en çok dikkati çeken isimlerin başında CHP'li Lütfü Savaş geliyor.

Depremzedelerin tepkilerine rağmen CHP'nin yeniden Hatay'da aday gösterdiği mevcut başkan Lütfü Savaş, skandala imza attı.

52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı 52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

YARDIM MALZEMELERİ SEÇİM ÇALIŞMASI İÇİN DAĞITILIYOR

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 50 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş merkezli çifte felakette geçen sene depremzedeler için gelen yardımlar Lütfü Savaş'ın seçim çalışması için dağıtılıyor. Depremzedeler için gönderilen ve EXPO'daki depoda saklanan battaniyeler, üzerlerine Lütfü Savaş ismi eklenerek Katar 1 konteyner kentte dağıtıldığı görüldü.

Fransa Ulusal Meclisi kararının kınanmasına dair TBMM tezkeresi Resmi Gazete'de: 'Mesnetsiz iddiaların bir karşılığı yoktur' Fransa Ulusal Meclisi kararının kınanmasına dair TBMM tezkeresi Resmi Gazete'de:... Haberi Görüntüle

LÜTFÜ SAVAŞ'IN YARDIMIYMIŞ GİBİ İNSANLARA VERİLDİ

Dün dağıtılan battaniyeler, Pakistan tipi battaniye ve afetzedeler için kullanılıyor. Depremden sonra yurt dışından gelen diğer yardımlar gibi onlar da EXPO'daki depoda saklanıyordu. Seçim çalışması için depodan çıkarılıp Lütfü Savaş'ın yardımıymış gibi insanlara verilmesi hayrete düşürdü.

Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda gözaltı! Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

LÜTFÜ SAVAŞ'IN ADI YAPIŞTIRILDI

Olaya şahitlik edenler ise EXPO'daki depoda deprem zamanı gelen pek çok yardım malzemesi bulunduğunu, şu anda çocuk ayakkabısı ve montların paketlenerek üzerlerine Lütfü Savaş adının yapıştırıldığını anlattı. Görgü tanıklarının anlattığına göre; bu paketlerin Lütfü Savaş'ın yardımıymış gibi dağıtılacağı öğrenildi.

İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında yeni gelişme İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında yeni... Haberi Görüntüle

''VİZDANSIZLIĞIN DİBİ YOK''

Sosyal medyada büyük ses getiren olayın ardından kullanıcılar Lütfü Savaş'a ve CHP'ye büyük tepki gösterdi. Yapılan yorumlarda ''Depremzedelere gelen yardımları saklayıp oy olarak kullanmak. Vicdansızlığın da dibi yok. Her şey oy ve koltuk için.'' ifadeleri yer aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading