Yandex Metrica

Sitede Ara

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki çile sona erdi! Bakın seferler kaç saat sonra normale döndü

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki çile sona erdi! Bakın seferler kaç saat sonra normale döndü

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen ve vatandaşları çileden çıkaran aksaklığın giderilmesiyle seferler 72 saat sonra normale döndü.

Gündem

08.05.2024, 01:09

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda iki trenin "teması" ile pazartesi saat 06.00’da başlayan sorun nihayet sona erdi ve seferler normale döndü. Seferlerin normale dönmesiyle birlikte vatandaşlar derin bir nefes aldı.

Marmaray ve metrobüs hattının yanı sıra Beykoz, Harem ve Kadıköy gibi bölgelerden Ümraniye'ye gitmek isteyenler de yoğunlukla bu hattı kullanıyor. Bu hat, Anadolu Yakası'ndaki ulaşımın sağlanmasında kilit role sahip durumda. Yaşanan sorunun giderilememesi, bu hattı günde 300 binin üzerinde kullanan birçok vatandaşın evine, işine, okuluna ulaşımını zorlaştırdı.

Havada korku anları: 450 hacı adayını taşıyan uçağın motoru alev aldı! Havada korku anları: 450 hacı adayını taşıyan uçağın motoru alev... Haberi Görüntüle

İKİ TREN KAFA KAFAYA ÇARPIŞMIŞTI

Metro İstanbul'un önce teknik arıza olarak açıkladı, sonrasında ise zorunlu bakım çalışması şeklinde nitelendirdi. Dün ise işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin temasından kaynaklandığını bildirdiği problem nedeniyle seferler Altunizade İstasyonu'nda aktarmalı olarak sürdürülüyordu. Ancak işin aslı başka çıkmıştı. Yolcusuz kullanılan iki tren kafa kafaya çarpışmıştı.

Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu öldürüldü Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu... Haberi Görüntüle

VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

Duraktaki metro hareket saatlerini gösteren ekran tabelaları çalışmazken, işine, evine ya da randevusuna yetişmeye çalışan birçok vatandaş İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimine günlerdir giderilemeyen sorun sebebiyle tepki gösterdi.

Türkan Şoray'ın hastalığı ne? Türkan Şoray neden tedavi görüyor? Türkan Şoray'ın hastalığı ne? Türkan Şoray neden tedavi görüyor? Haberi Görüntüle

''MAĞDURİYET YAŞIYORUZ''

İş çıkışında hattı kullanmak isteyenlerin oluşturduğu yoğunluktan dolayı yolcular ilerlemekte güçlük çekti. Duruma isyan eden yolcular, "Mağduriyet yaşıyoruz. Bu İstanbul'a, İstanbul halkına reva mı?" siteminde bulundu.

Tek yönden yapılan Üsküdar-Altunizade, Altunizade-Üsküdar seferlerini beklemek istemeyen yolcular, Üsküdar durağında 1, Altunizade durağında ise 6 numaralı çıkıştan kalkan, üzerindeki LED ekranda "Görevli" yazan ücretsiz İETT otobüslerine yönlendiriliyor.

Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç hangi takımı tutuyor? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç... Haberi Görüntüle

ÇİLE 72 SAAT SONRA SONA ERDİ

Sonunda beklenen açıklama geldi ve sorun giderildi. Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle seferler 72 saat sonra normale döndü.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi;

"M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'mızda seferlerimiz normale dönmüştür." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading