Yandex Metrica

Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç hangi takımı tutuyor?

Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç hangi takımı tutuyor?

Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç hangi takımı tutuyor? Kerim Rahmi Koç henüz Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve iş insanı Ali Koç'un oğludur. 2024 yılı itibari ile henüz 16 yaşında olan Kerim Rahmi Koç orta eğitiminine devam ediyor. Kerim Rahmi Koç geçtiğimiz yıllarda kayak kazası geçirmiş ve özel uçakla Türkiye'ye getirilerek tedavi edilmişti. 

Gündem

17.05.2024, 06:55

Son dakika... Bakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile Abu Dabi'de görüştü Son dakika... Bakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile... Haberi Görüntüle

KERİM RAHMİ KOÇ KİMDİR?

Kerim Rahmi Koç iş insanı ve mevcut Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un 2 çocuğundan biridir. Kerim Rahmi Koç ,Koç ailesinin bir mensubudur. Kerim Rahmi Koç geçtiğimiz yıl Fransa Courchevel'de geçirdiği kayak kazası nedeniyle yurt dışında yaralanmıştı. Özel uçakla İstanbul'a getirilen Kerim Rahmi Koç tedavi edilmişti. Koç ailesini korkutan olayda Kerim Rahmi Koç kısa sürede toparlanarak ayağa kalkmıştı. 

Kerim Rahmi Koç 12 Mayıs 2008'de dünyaya geldi. İstanbul'da doğan Kerim Rahmi Koç iş insanı Ali Yıldırım Koç ile Annesi Nevbahar Koç'un ikinci çocuğudur.  Kerim Rahmi Koç'un Leyla Sadberk Koç isminde kız kardeşi vardır. 

Kerim Rahmi Koç basketbolla yakından ilgileniyor. 

İstanbul'da Koç okullarında eğitimini devam ettiriyor. 

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

KERİM RAHMİ KOÇ HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Kerim Rahmi Koç koyu bir Fenebahçe taraftarıdır. Fenerbahçe'nin THY EuroLeague play-off serisinin 4. maçında Monaco ile karşılaştığı maçta oldukça heyecanlı olduğu görülen Kerim Rahmi Koç sosyal medyada da gündem olmuştu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading