Yandex Metrica

18 Mayıs bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı, saat kaçta açılacak? Bugün yollar neden kapalı?

18 Mayıs bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı, saat kaçta açılacak? Bugün yollar neden kapalı?

18 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı açıklandı. İstanbul'da kapalı olan güzergahlar ve alternatif yollar İstanbul Valiliği tarafından açıklandı. Peki 18 Mayıs bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı ve kapalı yollar ne zaman saat kaçta açılacak? İstanbul'da bugün yollar neden kapalı?

Gündem

19.05.2024, 12:53

İstanbul'da 18 Mayıs Cumartesi günü yola çıkacak olan sürücüler dikkat! İstanbul'da 18 Mayıs'ta bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak. 

Akıllara durgunluk veren olay! Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak saatlerce işkence yaptı! 'Sigara yakarak izledim' Akıllara durgunluk veren olay! Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak saatlerce... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA BUGÜN YOLLAR NEDEN KAPALI?

Atanamayan öğretmenler bugün bazı etkinlikler gerçekleştrecek. Bu kapsamda İstanbul'da bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine belli saatlerde kapalı olacak. 

Bakan Kurum'dan TOKİ evlerinde oturmaya başlayan depremzedelere ziyaret! Bakan Kurum'dan TOKİ evlerinde oturmaya başlayan depremzedelere ziyaret! Haberi Görüntüle

18 MAYIS İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

İstanbul'da 18 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00 itibarıyla bazı güzergahlar araç trafiğine kapalı olacak. Atanamayan öğretmenlerin etkinlikleri kapsamında kapalı olan güzergahların yerine alternatifleri güzergahlar açıklandı. 

Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YOLLAR SAAT KAÇTA AÇILACAK? 

18 Mayıs'ta yolların etkinliğin sona ermesiyle açılması bekleniyor ancak net bir saat dilimi henüz belirtilmedi. 

TYÇ logosu nedir? TYÇ ne anlama gelir? TYÇ logosu nedir? TYÇ ne anlama gelir? Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 18 MAYIS KAPALI YOLLAR LİSTESİ

18 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da kapalı yolları İstanbul Valiliği duyurud. Yapılan açıklamada "Kapatılacak yollar: Macarkardeşler Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi, Vezneciler Caddesi ve bu caddelere bağlanan cadde ve sokaklar trafiğe uygun noktalardan araç trafiğine kapatılacaktır. Alternatif güzergahlar ise Vatan Caddesi, Kadirhas Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı olacak" denildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading