Yandex Metrica

Sitede Ara

Ülke tarihinin en büyük polis baskını! Ekvador'da 21,5 ton uyuşturucu imha edildi!

Ülke tarihinin en büyük polis baskını! Ekvador'da 21,5 ton uyuşturucu imha edildi!

Dünya'nın en büyük uyuşturucu ticaretinin yapıldığı Ekvador ülkesinde polis ekipleri ülke tarihinin en büyük polis baskınını gerçekleştirdi. 21.5 ton değerinde ele geçirilen uyuşturucunun değerinin ise 1 milyardolar olduğu öğrenildi. 

Dünya

05.04.2024, 21:23

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 21.5 ton uyuşturucu ele geçirildiği ve ülke tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldığı vurgulandı.

330 kilometre menzilli Fateh-110 füzesi Tel Aviv'i endişelendirdi: 2026 yılında saldırabilirler 330 kilometre menzilli Fateh-110 füzesi Tel Aviv'i endişelendirdi: 2026 yılında... Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCUNUN DEĞERİ 1 MİLYAR DOLAR 

Suç oranı en yüksek ülkeler arasında yerini alan ve uyuşturucu ticaretinde ilk sıralarda bulunan Güney Amerika ülkesi Ekvador'da 1 milyar dolar değerinde toplamda 21.5 tonluk uyuşturucu ele geçirildi. Ekvador ülkesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 17 uzun namlulu 5 bin 500 mermi ele geçirildi. 

Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan yetkilileri bir araya geldi: Gümrük kapılarında geçişler kolaylaştırılacak Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan yetkilileri bir araya geldi: Gümrük kapılarında... Haberi Görüntüle

ÇETE LİDERİ KAÇTI ÜLKE'DE OHAL İLAN EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde ülkede OHAL ilan edilmiş büyük bir güvenlik krizi ile karşı karşıya kalmıştı. Uyuşturucu çetesi lideri Fito lakaplı Adolfo Macias ile diğer birkaç mahkum kaçmış polis aracına ise bombalı saldırı düzenlenmiş 9 Ocak'ta yaşanan olay sonrası ise 60 gün boyunca ülke genelinde OHAL ilan edilerek 23.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading