Yandex Metrica

Türkiye'nin Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu: İşte maç takvimi

Türkiye'nin Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu: İşte maç takvimi

UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kura çekimi Fransa'nın başkenti Paris'te. 4. grupta mücadele edecek olan Türkiye, Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek.

Spor

18.02.2024, 04:31

UEFA Uluslar Ligi'nde kura heyecanı yaşandı. Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen kura sonucu Türkiye A Milli Futbol Takımı, B Ligi 4. grupta  Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti. 

Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonunu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Onursal Başkan Şenes Erzik, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Genel Sekreter Taner Senseven, Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları ve Milli Takımlar İletişim Müdürü Türker Tozar'dan oluşan heyet katıldı.

Uluslar Ligi'nde grup aşaması 5-10 Eylül 2024'te ıynanacak maçlarla başlayacak. Yarı final maçları 4-5 Haziran 2025'te, final ve üçüncülük maçları ise 8 Haziran 2025'te yapılacak.

Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk tam bir serseri Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk... Haberi Görüntüle

B GRUBU

1. Grup: Çekya, Ukrayna, Arnavutluk, Gürcistan

2. Grup: İngiltere, Finlandiya, İrlanda Cumhuriyeti, Yunanistan

3. Grup: Avusturya, Norveç, Slovenya, Kazakistan

4. Grup: Galler, İzlanda, Karadağ, Türkiye

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading