Yandex Metrica

Türk Hava Yolları'na ödül yağdı! Dublin'de üç finansman ödülü birden

Türk Hava Yolları'na ödül yağdı! Dublin'de üç finansman ödülü birden

Dublin’de gerçekleştirilen Airline Economics Aviation 100 ödül töreninde Türk Hava Yolları'na ödül yağdı. THY, ‘Yılın Anlaşması (Global)’, ‘Yılın JOLCO Finansmanı’ ve ‘Yılın Sigorta Garantili Finansmanı’ ödüllerinin sahibi oldu.  

Ekonomi

31.01.2024, 23:28

Türk Hava Yolları, Airline Economics Aviation 100 ödül töreninde üç farklı kategoride ödüle layık görüldü. 

THY, 29 Ocak’ta Dublin’de bu yıl 13. düzenlenen ve her yıl tüm dünyada uçak finansmanı alanında gerçekleştirilen en yenilikçi ve önde gelen finansman işlemlerinin seçildiği ödül törenine katıldı.

Image

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Şeker, törende yapıtığı konuşmada, “Öncelikle, Airline Economics’e bizleri böylesi önemli ödüllere lâyık gördüğü için Türk Hava Yolları ailesi adına teşekkür etmek istiyorum.

Türkiye'nin cesareti kelebek etkisi yarattı: O ülkeler de harekete geçti! Türkiye'nin cesareti kelebek etkisi yarattı: O ülkeler de harekete geçti! Haberi Görüntüle

''GURUR DUYUYORUZ''

Filosuna katılan yıllık yaklaşık 1,8 milyar dolar değerindeki uçağı birçok farklı ve yenilikçi finansman modeli ile finanse eden bir havayolu olarak uçak finansmanı alanındaki başarımızı bu ödüllerle taçlandırmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Image

Borsa İstanbul'da rallinin başlaması an meselesi: Yabancı yatırımcılar akın ediyor! Borsa İstanbul'da rallinin başlaması an meselesi: Yabancı yatırımcılar akın ediyor! Haberi Görüntüle

THY ÖDÜL YAĞDI

Türk Hava Yolları, 8 adet yeni nesil uçak için yaklaşık 900 milyon dolar finansman sağladığı 3 farklı finansman işlemi için Airline Economics tarafından 3 ayrı ödüle layık görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading