Yandex Metrica

Sitede Ara

SURVIVOR SEMA PINAR KAVGASI - Pınar neden ceza almadı? All Star 2024 Pınar yeni bölümde diskalifiye mi edilecek ceza mı alacak? Survivor Pınar kim, nereli?

SURVIVOR SEMA PINAR KAVGASI - Pınar neden ceza almadı? All Star 2024 Pınar yeni bölümde diskalifiye mi edilecek ceza mı alacak? Survivor Pınar kim, nereli?

Survivor Pınar Saka ve Sema Aydemir kavgasında Sema diskalifiye edilirken Pınar Saka neden ceza almadı? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024' Sema Aydemir ile kavga eden Pınar Saka gündem olmuş, Türkiye'de Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından büyük tepki toplamıştı. Survivor All Star kırmızı takım yarışmacısı Pınar'ın ceza alıp almadığı, diskalifiye edilip edilmeyeceği araştırılmaya başlandı. Survivor'da Aun Ilıcalı'nın acil durum konseyinde hem Sema, hem de Pınar için bazı kararlar aldığını duyurmuştu. Survivor 44. bölümünde Sema diskalifiye edildi fakat Pınar'ın cezası açıklanmadı. Survivor 46. bölümünde Pınar'a ne ceza verildi? Peki, Survivor kırmızı takım yarışmacısı Pınar Saka'da diskalifiye edilecek mi? Yaşanan kavga sonrası Pınar neden ceza almadı, torpili mi var? Acun Ilıcalı Pınar Saka için ne karar verdi? Ada konseyinde Pınar Saka neden gerginlik çıkarttı? Pınar Saka kim, nerelidir?

Gündem

19.04.2024, 19:40

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'te Sema ve Pınar kavgası gündemdeki yerini koruyor. Yarışmacıların ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi verdikleri yarışma olan Survivor'da gergin günler yaşanıyor.

Survivor'da kırmızı takım yarışmacıları Sema Aydemir ile Pınar Saka, büyük bir kavgaya tutuşmuştu. Adada problemler yaşayan Sema ile Pınar adeta birbirine girdi. Son yapılan ada elem konseyinde Pınar'ın Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizmesi Survivor'da büyük bir gerginliğe neden olmuştu. Acun Ilıcalı acil durum konseyinde Survivor All Star 2024 kırmızı takım yarışmacılarından Sema ve Pınar için bazı kararların alındığını duyurdu.

Survivor 46. bölümünde Pınar'a ne ceza verildi? Peki Survivor kırmızı takım yarışmacısı Pınar Saka'da diskalifiye edilecek mi? Yaşanan kavga sonrası Pınar neden ceza almadı, torpili mi var? Acun Ilıcalı Pınar Saka için ne karar verdi? Ada konseyinde Pınar Saka neden gerginlik çıkarttı? Pınar Saka kim, nerelidir?

Kırmızı bültenle aranıyordu! Yunanistan'da yakalandı: Türkiye'ye teslim edilecek Kırmızı bültenle aranıyordu! Yunanistan'da yakalandı: Türkiye'ye teslim edilecek Haberi Görüntüle

SURVİVOR ADASINDA SEMA VE PINAR NEDEN KAVGA ETTİ? KAVGANIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI!

Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı. İkilinin arasındaki kavga güçlükle sonlandırıldı. 

Survivor'un son bölümünde Sema ile Pınar tartışmasının yeni görüntüleri paylaşıldı. Pınar yatarken, Sema başında ve ayakta durarak ''insanlara hakaret edemezsin, o yılan dilini sokamazsın. Bir hakaret daha edersen…'' ifadelerini kullandı.

17 Mayıs Ankara Etimesgut Melek Mosso konseri başlama saati | Melek Mosso Ankara konseri nerede, ücretsiz mi? 17 Mayıs Ankara Etimesgut Melek Mosso konseri başlama saati |... Haberi Görüntüle

SURVIVOR KIRMIZI TAKIM YARIŞMASI PINAR SAKA SEMA KAVGASINDA NE CEZA VERİLDİ?

''Survivor kırmızı takım yarışmacısı Pınar Saka'da diskalifiye edilecek mi? Yaşanan kavga sonrası Pınar neden ceza almadı? Survivor All Star 2024 Pınar Saka kim, nerelidir?'' soruları araştırılmaya başlandı. Survivor Dominik adasında yarışmacıların birbirleri ile kavga ettiği anlar Survivor izleyicileri ve hayranları arasında büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Beton pompası kabusu! Apartmanın üzerine düştü 2 balkon çöktü Beton pompası kabusu! Apartmanın üzerine düştü 2 balkon çöktü Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI SURVIVOR YENİ BÖLÜMDE ACİL DURUM KONSEYİNİ TOPLADI

Acun Ilıcalı'nın, ''Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık'' açıklamasından sonra Survivor yarışmacısı Sema'nın diskalifiye edilip edilmediği elenip elenmediği merak konusu oldu. Survivor'da Acun Ilıcalı, ''Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan'' dedi.

Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor musunuz? Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor... Haberi Görüntüle

SURVIVOR KIRMIZI TAKIM YARIŞMACISI PINAR SAKA DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Son acil durum konseyinde Sema diskalifiye edildi. Pınar Saka için ise Acun Ilıcalı açıklama gerçekleştirdi.

Acun Ilıcalı, "Bir karara vardık. Verdiğimiz karar Sema Survivor All Star'a devam edemeyecek. Kendisi hem şiddetsel hareketlerinden hem de devam etmesindeki ısrarından ötürü bu neticeye varıldı. Kendisi benim için çok değerli bir yarışmacıydı. Bir telefonumla akşam uçağıyla geldi. Yıllardır süren dostluğumuzda var ama özel hayatımızdaki dostluk etki etmiyor. Buradan dersler çıkarmanız gerektiğini düşünüyorum. Tansiyonu düşürmeniz gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sunucu Erkan Yolaç için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sunucu Erkan Yolaç için başsağlığı mesajı Haberi Görüntüle

SURVIVOR PINAR SAKA KİMDİR?

1985 yılında İstanbul'da doğan Pınar Saka, Üniversite eğitimini Nebraska Üniversitesi Uluslararası İşletme ve Pazarlama Bölümü'nde tamamladı. Survivor All Star 2024 yarışmacısı Pınar Saka, Boğaziçi Üniversitesi'nde Yüksek Lisansını gerçekleştirdi.

2009 yılında Amerika'da NCAA tarafından yılın atleti seçildi. Pınar Saka kısa mesafe koşucusudur.

2017 yılında Survivor'da yer almıştır. Pınar Saka 100m, 200m, 400m kategorilerinde yarışmış, 2005 Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi temsil ederek bronz madalyanın sahibi olmuştur.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading