Yandex Metrica

Süper Kupa bilmecesi: Fenerbahçe-Galatasaray finalinde neler olacak?

Süper Kupa bilmecesi: Fenerbahçe-Galatasaray finalinde neler olacak?

Turkcell Süper Kupa maçı yarın oynanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya gelecek müsabaka, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak. Fenerbahçe, maça 19 yaş altı takımıyla çıkacağını açıkladı. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkacağı açıklamasının ardından farklı senaryolar da gündemde. İşte Süper Kupa finalinde yaşanacaklar ve ihtimaller...

Spor

02.05.2024, 13:08

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında yarın karşı karşıya gelecek.

İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği müsabaka Şanlıurfa'da oynanacak. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşma, ATV'den canlı yayımlanacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini alıp dönme vakti Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE 19 YAŞ ALTI TAKIMIYLA ÇIKACAK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan'da Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile deplasmanda oynayacağı maçtan dolayı Süper Kupa'nın ertelenmesini tistemişti. Ancak, TFF Fenerbahçe'nin erteleme talebini kabul etmedi. Sarı-lacivertli kulüp, maçın ertelenmemesi sebebiyle Galatasaray karşısına, 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldığını açıkladı.

Serik Belediyespor Başkanı şike iddialarını yalanladı! Erokspor maçının perde arkası ortaya çıktı Serik Belediyespor Başkanı şike iddialarını yalanladı! Erokspor maçının perde arkası... Haberi Görüntüle

BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

İki ezeli rakip arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasının bilet gelirleri de asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzede vatandaşlar için kullanılacak. 

TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi Haberi Görüntüle

GALATASARAY EN İYİ KADROSUYLA SAHADA OLACAK

Fenerbahçe’nin TFF'yi protesto etmek amacıyla aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın sahaya hangi kadro ile çıkacağı da merak konusu oldu. Hem teknik direktör Okan Buruk hem de başkan Dursun Özbek, Galatasaray’ın en iyi kadrosuyla sahada olacağını açıkladı.

Gol krallığı yarışı sürüyor: Icardi mi? Dzeko mu? Süper Lig'de kim kaç gol attı? Gol krallığı yarışı sürüyor: Icardi mi? Dzeko mu? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

OLASI İHTİMALLER

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor maçı öncesi Süper Kupa maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetmişti;

“Biz, ‘Taraftar gitmesin’ dediğimiz zaman bizim A Takımımızın gitmeyeceğini, 90 dakikalık bir maç olmayacağını buradan net bir şekilde izah ediyorum” 

Sarı-lacivertli ekibin bu açıklama doğrultusunda sahaya 9 oyuncu ile çıkması ve sakatlık sebebiyle 3 oyuncunun kenara gelmesi en çok konuşulan ihtimallerin başında geliyor.

Bu kapsamda kurallar gereği karşılaşmanın devam etmesi için en az 7 oyuncunun sahada olması gerekeceği ve sarı-lacivertli ekipte 6 oyuncu kalacağı için hakem, maçı Galatasaray lehine 3-0 tescil edecek.

Ziyech için uçuk rakam! Galatasaray bu gelişmeye bayılacak Ziyech için uçuk rakam! Galatasaray bu gelişmeye bayılacak Haberi Görüntüle

DİĞER İHTİMAL KIRMIZI KARTLAR

Bir diğer ihtimal ise Fenerbahçe'nin sahada kırmızı kartlar görerek maçın hızlıca tamamlanmasını sağlayacağı yönünde. 

Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin de A takımıyla sahaya çıkmasını istediğini belirtirken Okan Buruk da rakibin nasıl bir kadroya sahaya çıkacaklarını düşünmediklerini, kendilerinin en hazır kadro ile sahada olacaklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading