Yandex Metrica

Sitede Ara

Süheyl Batum seçimi kazanırsa Okan Buruk ve Erdem Timur ile devam edecek mi? İlk kez açıkladı!

Süheyl Batum seçimi kazanırsa Okan Buruk ve Erdem Timur ile devam edecek mi? İlk kez açıkladı!

Galatasaray başkanlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Süheyl Batum, başkanlık seçimini kazanması durumda Okan Buruk ve Erden Timur ile devam edip etmeyeceği merak konusu olurken başkan adayından ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

17.05.2024, 13:06

Galatasaray Divan Kurulu Mayıs ayı Olağan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıyı Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan yönetti.

Toplantı, 25 Mayıs'taki seçim öncesi son divan kurulu toplantısı olması nedeniyle eşitlik ilkesi uyarınca yönetim kurulu masası kurulmadı.

Fatih Terim'i al, Montella'yı ver! Yunan basını yılın takasını resmen duyurdu Fatih Terim'i al, Montella'yı ver! Yunan basını yılın takasını resmen... Haberi Görüntüle

ESKİ BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Toplantıya, Galatasaray'ın başkanı ve başkan adayı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, başkan adayı Süheyl Batum, eski başkanlardan Alp Yalman, Faruk Süren, Ünal Aysal, iki adayın listesindeki üyeler ile divan kurulu üyeleri katılım sağladı.

Fenerbahçe'de isyan! Taraftar ayaklandı: Yönetim ve İsmail Kartal istifaya çağırıldı Fenerbahçe'de isyan! Taraftar ayaklandı: Yönetim ve İsmail Kartal istifaya çağırıldı Haberi Görüntüle

''GALATASARAY CAMİASI İÇİN İYİ GEÇMESİNİ İSTİYORUM''

Galatasaray'da yapılacak seçimler hakkında konulan Batum, "Galatasaray camiasına, taraftarlara ve tüm spor kamuoyuna güzel olmasını diliyorum. Saygı değer başkanımıza başarılar diliyorum. Bizim ve tüm Galatasaray camiası için iyi geçmesini istiyorum." dedi.

Yıldız futbolcu maç anında kardeşinin ölüm haberini aldı! Yıldız futbolcu maç anında kardeşinin ölüm haberini aldı! Haberi Görüntüle

OKAN BURUK VE ERDEN TİMUR DEVAM EDECEK Mİ?

Başkanlık seçimlerini kazanması durumda Okan Buruk ve Erden Timur ile yoluna devam etmek istediği vurgulayan Batum, "Bir takım yazılar var. Bunlar gelirse Okan Buruk'u atacaklar falan. Siz Galatasaraylıların buna inanacağına zerre kadar inanmıyorum.

Ben ve arkadaşlarımın bir bölümü, Okan Buruk'un ayağının kırıldığı gün o stadyumda olan, yüreğinin bir bölümünü bırakan insanlarız. Biz Okan Buruk'a karşı olabilir miyiz? Seçimi kazanırsak Okan Buruk'la, o kombinasyonu sağlayan oyuncularla ve Erden Timur kardeşimizle beraber olmayı bir borç biliriz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading