Yandex Metrica

Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini alıp dönme vakti

Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini alıp dönme vakti

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'un kötü performansıyla birlikte Fatih Terim'in ayrılığı gündeme geldi. Teknik direktörün tazminat bedeli belli oldu. Yeşil-beyazlılar yeni bir teknik direktör arayışına girdi.  

Spor

12.05.2024, 22:18

Yunanistan Süper Ligi'nde başarı arayışında olan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in ayrılığı konuşuluyor. Play-Off'larında alınan kötü sonuçların ardından Terim'in geleceği belirsizleşti.

Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih verdi Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ AZALAN PANATHINAIKOS'TA TAZMİNAT BEDELİ BELLİ BELİRLENDİ

Panathinaikos'un şampiyonluk ihtimalini düşüren kötü sonuçlar, Fatih Terim'in ayrılığını hızlandırdı. Yunan basını, Terim'in ayrılması halinde 1 milyon 100 bin euroluk bir tazminat bedeli ödeneceğini takım kaynaklarından edindiği bilgiye göre kamuoyuna duyurdu.

2024-2025 Fenerbahçe kombine satışları başladı mı? Fenerbahçe kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Fenerbahçe kombine satışları başladı mı? Fenerbahçe kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

GELECEK SEZON İÇİN YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Yine Yunan basınına göre, Panathinaikos'un gelecek sezon için yeni bir teknik direktör arayışına girdiği iddia ediliyor. Yeşil-beyazlılar, Terim'in yerine kimin geleceğine dair çalışmalarını sürdürüyor ve seçenekleri ince eleyip sık dokuyor.

Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız' Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız' Haberi Görüntüle

SON 10 YILIN EN PAHALI KADROSUYLA BAŞARISIZLIK

Yunan basınından Sport24'ün yaklaşık 1 hafta önceki haberine göre, zirve yarışında yaşanan bu kayıpların ardından Panathinaikos'un Fatih Terim ile yolları ayırma yolunda karar aldığı ve gerekli adımları atacağı duyurulmuştu.

Ayrıca Terim'in son 10 yılın en pahalı kadrosuna sahip olmasına rağmen kötü yönetmesinden dolayı soyunma odasının güvenini kaybettiği ifade edilmişti.

Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife! Yeni rekora imza attı... Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife! Yeni rekora imza attı... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN PANATHINAIKOS PERFORMANSI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında 25 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Maç başına ortalama 1.92 puan elde etti. Terim'in performansı, takımın hedeflerine ulaşamamasında etkili oldu.

 

Habere Tepki Ver

2

0

2

0

0

0

3

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading