Yandex Metrica

Sitede Ara

Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız'

Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız'

Galatasaray'ın süper golcüsü Mauro Icardi, "Geçen sezon şampiyon olduk. Harika bir sezon geçirdik. Bu sezon da inşallah şampiyon olacağız. Yaptığımız şeylerle gurur duyuyorum." ifadelerini kullanarak kalan 3 maçın önemine dikkat çekti.

Spor

18.05.2024, 12:16

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Volkswagen Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın sporcusu seçilen Galatasaray'ın Arjantinli süper golcüsü Mauro Icardi, törenin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

31 yaşındaki futbolcu, böyle bir ödülü aldığı için mutluluk duyduğunu belirterek kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını hatırlatan Icardi, bu sezon da şampiyon olmak istediklerini söyledi. Kalan 3 maça dikkat çeken Arjantinli yıldız, "Her maçın ayrı önemi var. Adım adım gitmemiz gerekiyor. VavaCars Fatih Karagümrük maçını da kazanmalıyız. Sonra Fenerbahçe derbisi için hazırlanacağız. O karşılaşmayı da kazanmak için sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı. 

Fatih Terim, Türkiye'ye geri mi dönecek? Fatih Terim, Türkiye'ye geri mi dönecek? Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARIN HAYALLERİ BÜYÜYOR"

Çocukların kendisini örnek almasıyla ilgili soruya da cevap veren Icardi,  "Çocuklara da dokunuş yapıyor olmamız çok önemli. Futbol herkesin ruhunu harekete geçiren bir şey. Sahada yaptığım şeylerle çocuklara örnek olabilmek çok önemli. Yaptığımız şeyleri gören çocukların da hayalleri büyüyor. Onlar da büyük başarılara imza atacak ve biz de bununla gurur duyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe söylentileri doğru mu? Mourinho kararını verdi Fenerbahçe söylentileri doğru mu? Mourinho kararını verdi Haberi Görüntüle

ICARDI REKOR KIRIYOR

Bu sezon toplamda 30 gol, 11 asist yapan Mauro Icardi, takımına 41 gol katkısında bulundu. Arjantinli yıldız kalan üç maçta 4 gol katkısı daha verirse Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex de Souza'ya ait bir sezonda 44 gol katkısı rekorunu kıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading