Yandex Metrica

Sitede Ara

Volkan Demirel imza töreninde efsaneye selam gönderdi: Onu babam gibi görüyordum

Volkan Demirel imza töreninde efsaneye selam gönderdi: Onu babam gibi görüyordum

Son dakika haberleri... Fatih Karagümrük'te Francesco Farioli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Volkan Demirel için imza töreni düzenlendi.

Spor

23.01.2024, 22:03

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Volkan Demirel'in teknik direktörlük kariyeri resmen başladı.

Francesco Farioli'nin ayrılmasıyla göreve başlayan Demirel, bugün düzenlenen imza töreninde 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç antrenör, yarın oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da "Fenerbahçe ile güzel bir maç olacak. Benim için duygulu geçecek. En iyi şekilde oynayacağız. Doğru zamanda, doğru yerdeyim. Hedeflerim var. Avrupa'ya da gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL EN ÇOK ETKİLENDİĞİ HOCAYI AÇIKLADI

Kariyerinde en çok hangi teknik direktörden etkilendiği sorusunu da cevaplayan Volkan, "Zico ile çalıştım mesela, babam gibi görüyordum onu. Çok taktik teknik çalışmazdık. Klasik çalışmalar. Bize öyle bir şefkat verdi ki sahaya çıkınca elimizden geleni yapıyorduk. Ulaştığımız başarı da ortada." dedi.

Oynatacağı taktik hakkında görüş belirten Demirel, "Taktik - tekniğe tabii ki önem veriyorum ama duygu birliği de önemli. Ben yaşadığım duyguları oyunculara aktarmaya önem veriyorum. Oyunculara dokunma odaklı bir teknik direktörlük yapacağım. Benim teknik direktörlük tarzım biraz farklı. Ben duygularıyla yaşayan bir insanım. Duygunuz varsa eğer başarı muhakkak olacaktır. Benim ilk hedefim oyuncularla o duyguyu yakalamak." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading