Yandex Metrica

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı?

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı?

Kulüpler Birliği'nin TFF ile görüşmek için kurduğu heyet 22 Nisan Pazartesi (bugün) saat 16.00'da Başkan Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelecek ve istifasını isteyecek. Peki, Mehmet Büyükekşi, TFF seçimlerine aday olacak mı? Toplantıda hangi konular ele alınacak?

Spor

23.04.2024, 11:58

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz haftalarda 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kongre kararı almıştı. Bu kararın üzerine bazı Süper Lig ekipleri, erken seçim olması için imza toplamaya başladı.

Bunun üzerine Kulüpler Birliği, TFF ile son kez görüşmek için diyaloğ heyeti kurdu. Bu heyet 22 Nisan Pazartesi (bugün) saat 16.00'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelecek.

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

ÖZBEK BAŞKANLIK EDECEK

TFF ile görüşecek Kulübler Birliği heyetine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek başkanlık edecek.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

SİVASSPOR YOK

Diyalog heyetinde Fenerbahçe Beşiktaş ve Trbazonspor'dan an itibarıyla kimse bulunmuyor. Başkan Özbek'e Kasımpaşa ve Samsunspor başkanları eşlik edecek. Sivasspor Başkanı da heyetin içindeydi ancak maç sebebiyle katılamayacak.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

BÜYÜKEKŞİ''NİN İSTİFASI İSTENECEK

Toplantıda TFF Başkanı Büyükeşi'nin istifası istenecek. Seçimin tarihinin değiştirimesini bir kez daha talep edilecek. Aksi halde erken seçim için toplanan imzalar yürürlüğe konulacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Diyalog Heyeti ile bugün yapılacak toplantıda TFF seçimlerinde aday olup olmayacağını heyete açıklaması bekleniyor. Öte yandan bu sorunun cevabı alınmadan Kulüpler Birliği görüşmelerde ilerleme kaydetmeyi düşünmüyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading