Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk kulüpleriyle adı geçiyordu! Ve son kararını verdi

Türk kulüpleriyle adı geçiyordu! Ve son kararını verdi

Türkl kulüpleriyle ismi çokça anılan İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho, Arsenal'in opsiyonunu kullanarak 2025'e kadar kulüpte kalma kararı aldı.  

Spor

18.05.2024, 12:59

Futbol dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Jorginho'nun geleceği sonunda netlik kazandı. Arsenal, İtalyan oyuncunun sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak onu kadrosunda tutma kararı aldı. Böylece Jorginho, 2025'e kadar Londra ekibinde forma giyme şansını elde etti.

Son dakika... Beklenen tarih açıklandı: Fenerbahçe'de seçim ne zaman yapılacak? Son dakika... Beklenen tarih açıklandı: Fenerbahçe'de seçim ne zaman yapılacak? Haberi Görüntüle

TRANSFER DEDİKODULARI VE TÜRK KULÜPLERİ İLE İLİŞKİSİ

Jorginho'nun adı geçmiş dönemlerde Türk kulüpleriyle de anılmıştı. Sonunda İngiliz devi Arsenal'in opsiyon hakkını kullanmasıyla geleceği netlik kazandı.

Trabzonspor'da sürpriz transfer! İspanyol forvet için büyük teklif Trabzonspor'da sürpriz transfer! İspanyol forvet için büyük teklif Haberi Görüntüle

JORGINHO'NUN PERFORMASI

32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Arsenal formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıktı ve 1680 dakika sahada kaldı. Bu süreçte 1 gol atıp, 2 asist yaparak takımına skor katkısı sağladı.

Arsenal'in Jorginho'yu kadroda tutma stratejisi, gelecek sezon için takımın orta saha bölgesindeki gücünü artırarak, başarıya odaklanma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading