Yandex Metrica

Mourinho Beşiktaş'a geliyor! Tek şartı var

Mourinho Beşiktaş'a geliyor! Tek şartı var

Beşiktaş, Mourinho ile yapılan görüşmeleri başarıyla sonuçlandırarak, kulübün teknik direktörlük koltuğuna dünyaca ünlü bir ismi getirme yolunda önemli adımlar atıyor.

Spor

22.05.2024, 00:45

Beşiktaş, teknik direktörlük için ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile temaslarını hızlandırdı. İstanbul'da yapılan ilk görüşmenin ardından, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in İtalya'ya giderek görüşmelere devam edeceği belirtildi.

Yoğun mesaiye futbol molası! Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir - La Fiorita maçını izledi Yoğun mesaiye futbol molası! Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir - La Fiorita... Haberi Görüntüle

MOURINHO İLE İLKK TEMAS

Beşiktaş camiasını heyecanlandıran haber, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklamasıyla geldi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Mourinho 19 Nisan'da Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam filmi için İstanbul'a geldiğinde, Beşiktaş yönetimi bu fırsatı değerlendirdi.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? Okan Buruk karar verdi Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? Okan Buruk karar verdi Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Beşiktaş yönetimi, Mourinho ile İstanbul'da bir otelde bir araya geldi. Görüşmede, Beşiktaş ikinci başkanı Hüseyin Yücel'in yanı sıra yöneticiler Onur Göçmez ve Burak Aslan da hazır bulundu. Mourinho'ya, Beşiktaş'ın mevcut durumu, transfer bütçesi ve gelecek planları hakkında bilgi verildi. 61 yaşındaki teknik adam, konuyu değerlendireceğini ve geri dönüş yapacağını ifade etti.

İrfan Can Kahveci gidiyor mu? Fenerbahçe gelen teklifi açıkladı İrfan Can Kahveci gidiyor mu? Fenerbahçe gelen teklifi açıkladı Haberi Görüntüle

İTALYA'DA İKİNCİ BULUŞMA

İlk görüşmenin ardından iki hafta geçtikten sonra, Beşiktaş yönetimi bu kez İtalya'ya giderek Mourinho ile tekrar masaya oturdu. Görüşmede, Mourinho teklife sıcak baktığını ancak başka kulüplerden de teklifler aldığını belirtti.

Son dakika... Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızı duyurdu: Görüşmeler başladı Son dakika... Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızı duyurdu: Görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

TALEP EDİLEN ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Jose Mourinho'nun Roma'da aldığı yıllık 5 milyon Euro maaş ve ekibi için de 2 milyon Euro'luk ücret talep ettiği bildirildi. Beşiktaş yönetimi, bu talebi değerlendirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı düşünmüyorum' Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı... Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

Gelecek hafta, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in tekrar İtalya'ya giderek Mourinho ile yüz yüze anlaşma zemini arayacağı belirtildi. Mourinho'nun, Beşiktaş'a gelme konusundaki nihai kararı merakla bekleniyor.

TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDA BÜYÜK HEYECAN

Bu gelişmeler, Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yarattı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun, Beşiktaş'ın başına geçmesi durumunda, siyah-beyazlıların gelecekteki hedeflerine ulaşmada önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading