Yandex Metrica

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı: Ali Koç çok öfkelendi: Dayak yiyeceksin

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı: Ali Koç çok öfkelendi: Dayak yiyeceksin

Ali Koç'un stada gelmesinin ardından takımımız yeniden sahaya çıktı! Ardından gerginlik çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan ile gerginlik yaşadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a "Çık buradan yoksa dayak yiyeceksin!" dedi. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek derbinin ardından karşılıklı set açıklamalarda bulundu.

Spor

21.05.2024, 10:50

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırladı. Şampiyonluğun belirleneceği maçta uzun bir süre 10 kişi kalan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı Çağlar Söyüncü'nün golüyle deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Böylece Galatasaray'ın 25 maçlık yenilmezlik serisi bitti. Galatasaray'ın iç sahada 36 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ayrıca Galatasaray'ın Süper Lig’de iç sahadaki 19 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.

Beşiktaş'ta ayrılık! İlk açıklama geldi Beşiktaş'ta ayrılık! İlk açıklama geldi Haberi Görüntüle

MAÇ SONU SAHA KARIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular galibiyetin ardından RAMS Park Stadı'na geldi. Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular, .imlerinde galibiyeti kutlarken büyük bir gerginlik çıktı. Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı. Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. İki taraf arasında gerginlik çıktı. Polis güçleri olaya müdahale etti.

Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki sürpriz 11'i Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki sürpriz 11'i Haberi Görüntüle

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR BAYRAK AÇTI

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray sahasının ortasında bayrak açtı ve kutlama yaptı. Saha içindeki kavgada Başkan Ali Koç ve statta bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin tamamı zeminde bulunurken, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, stat müdürü ve yetkililer ile Başkan Dursun Özbek'in şoförünün darbe aldı. Galatasaray stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın Fenerbahçe bayrağını almaya çalıştığı an.

Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: ÇIK BURADAN YOKSA DAYAK YİYECEKSİN

Saha içindeki kavgada Ali Koç ve statta bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin tamamı zeminde bulunurken, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, stat müdürü ve yetkililer ile Başkan Dursun Özbek’in şoförünün darbe aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan ile gerginlik yaşadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a "Çık buradan yoksa dayak yiyeceksin!" dedi. Ayrıca Ali Koç'un Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki’ye “Sus dedim mi, susacaksın.” dediği görüldü.

18 milyon Euro buhar oldu! Gedson Fernandes Beşiktaş'ın elinde kaldı 18 milyon Euro buhar oldu! Gedson Fernandes Beşiktaş'ın elinde kaldı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Ali Koç'un devre arasında takımla yaptığı Facetime konuşması otaya çıktı. Ali Koç'un futbcolulara şu şekilde seslendiği öğrenildi;

''Bugün kazansanız da kazanmasanız da her birinizle gurur duyuyorum. Siz harika oyunculardan, harika karakterlerden oluşan mükemmel bir takımsınız. 10 kişi olsanız da sahaya koyduğunuz ruhla bu maçı alacaksınız. Haydi beyler ailemiz için, Fenerbahçe için. Alın bu maçı. Kimin hak ettiğini herkese gösterin. Hak eden sizsiniz."

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK: KİM DESTEKLİYOR SENİ?

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek derbinin ardından karşılıklı set açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un maçta olmadığını, sonradan stada geldiğini belirten Özbek, şu ifadeleri kullandı;

"Bugün bir maç oynandı, bitti. Her iki takımın taraftarı da stattan ayrıldı. Ben de ayrıldım. Sonra olayları duyunca geri geldim. Ali Koç'un 40-50 kişiyle buraya gelip, burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak küfürler etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Sözde polis koruması altındayız. Maç başladığından bitene kadar polis koruması altındayız. Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Lig başladığından beri, 'Hakemleri tartaklayın, hakemlere tokat atın, hakemlerin peşine düşün.' diyen bu zat belli bir güruhla gelip buraya insanları tartar ama haddini nereden, kimden alıyorsun? Kim destekliyor seni?" 

Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam Haberi Görüntüle

"DELİKANLILIĞIN VARSA GEL, BURADAYIM"

Ali Koç ile ilgili devletin işlem yapması gerektiğini belirten Dursun Özbek, "Neticede bir maç oynadık. Bizim için şampiyonluk maçı. Hiç merak etmesin. Ben haber aldım geldim. Bu vandalizmin Türkiye futbolu açısından kabul edilebilir bir tarafı yok. Şimdi ben geldim. Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni. Devletin artık bunun hesabını sorması lazım. Polisin, Adalet Bakanı'nın, İçişleri Bakanı'nın bu işe müdahale etmesi lazım. Bu şımarıklık, bu hukuk tanımazlık...Burada ağza alınmayacak küfürler etmişler. Darp etmesinin video kayıtları var. Darp ettiği burada çalışan sahadaki görevli arkadaşım. Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, buradayım." diye konuştu.

Konferans Ligi'nde 2 takım turladı Konferans Ligi'nde 2 takım turladı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'TAN DURSUN ÖZBEK'E CEVAP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek'in, "Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni" sözleirne yanıt veren Koç, "Biz iki senedir televizyonlarda duelloya çağırıyoruz. İnsanlar iki kişinin de gerçek kimliğini görsün. Bu ne ucuz kabadayılık. Hafta içinde istediği kanalda buna Galatasaray TV'de dahil çıkalım. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın başkanın cesaretlenmesine sevindim." dedi.

Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Haberi Görüntüle

"BU NE UCUZ KABADAYILIK"

Dursun Özbek'in açıklamalarına da yanıt veren Ali Koç, "Biz iki senedir televizyonlarda duelloya çağırıyoruz. İnsanlar iki kişinin de gerçek kimliğini görsün. Bugün artık geç oldu. Bu ne ucuz kabadayılık. Hafta içinde istediği kanalda buna Galatasaray TV'de dahil çıkalım. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın başkanın cesaretlenmesine sevindim. Bugün daha fazla ayakta tutmayalım onu. Önümüzdeki 5 gece bizi çağırsın ekrana çıkmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading