Yandex Metrica

Real Madrid'de Arda Güler golleriyle nefes kesti! İşte maçın özeti

Real Madrid'de Arda Güler golleriyle nefes kesti! İşte maçın özeti

Milli yıldız Arda Güler, Real Madrid kadrosunda her geçen hafta yerini sağlamlaştırıyor. Madrid'in Villareal ile oynadığı karşılaşmada Arda 2 gole birden imza attı. 

Spor

21.05.2024, 17:37

İspanya Ligi şampiyonu Real Madrid, Villareal ile 4-4 berabere kalarak yenilmezlik serisini 31 maça çıkardı. Milli futbolcu Arda Güler'in ilk 11'de oynadığı maçta nefes kesen anlar yaşandı.

Arda 2 gol birden atarak La Liga'da gol sayısını 6'ya çıkardı. 

Arda Güler

Real Madrid'in 2 golünü Arda Güler kaydederken diğer 2 golü ise Joselu ile Lucas Vazquez attı. Oldukça tempolu oynanan ilk yarıda 5 gol atıldı. 

Real Madrid'in gollerini 30. dakikada Joselu, 40. dakikada Lucas ve 14 ile 45+2. dakikalarda Arda Güler kaydetti. 

Villarreal'in golleri ise 39, 48, 52 ve 56. dakikalarda Alexander Sörloth'tan geldi.

Şampiyonluğunu zaten garantilemiş olan Real Madrid bu sonuçla 94 puana ulaştı. Villereal ise 52 puanla 8. sırada bulunuyor. 

Real Madrid, 1 Haziran'da Borussia Dortmund ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi finali öncesi son lig maçında Real Betis ile karşılaşacak. 

Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas teklifi Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'DEN ŞIK GOLLER 

Maçın 14. dakikasında ceza sahası önünde aldığı pası iyi değerlendiren Arda Güler, penaltı noktasının solundan rakip kalecinin soluna doğru düzgün bir vuruşla topu ağlar gönderdi. 

Arda, ilk yarının uzatma dakikalarında ise rakip ceza sahasına sağ kanattan girerek çizgiye kadar indikten sonra açısını düzelterek oldukça zor bir pozisyonda topu uzak direğe nişanladı. 

Kalecinin sağından şık bir gole imza atan Arda yine kendisine gol sevinciyle boy gösterdi. 

Milli yıldız Real Madrid kadrosunda her geçen hafta yerini sağlamlaştırıyor. 

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading