Yandex Metrica

Derbiyi römork üzerinde izlediler

Derbiyi römork üzerinde izlediler

Erzincan’ın Tercan ilçesinde, soğuk havaya rağmen futbolseverlerin derbi heyecanını yaşama biçimi dikkat çekti. Traktör römorku üzerine kurulan televizyonla izlenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, hem ilçede hem de sosyal medyada ilgi gördü. Bu ilginç deneyim, sporun ve futbolun, zor koşullarda bile insanların bir araya gelmesine vesile olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Spor

21.05.2024, 08:04

Erzincan’ın Tercan ilçesinde, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi coşkuyla izlendi. İlçedeki futbolseverler, soğuk havaya aldırmadan derbi heyecanını traktör römorku üzerine kurulan televizyondan yaşadı.

Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat çeken açıklama Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat... Haberi Görüntüle

İLGİNÇ DERBİ İZLEME DENEYİMİ

Tercan ilçesinde bir çay ocağı işleten Hilmi Tuğrul Özelgül, soğuk havaya rağmen derbiyi dışarıda izlemek isteyen futbolseverlerin taleplerine kayıtsız kalmadı. Özelgül, futbol tutkunlarının bu isteği üzerine televizyonu traktör römorkunun üzerine kurarak ilginç bir derbi izleme ortamı oluşturdu.

Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor Haberi Görüntüle

SOĞUK HAVA FUTBOLSEVERLKERİ DURDURAMADI

Çay ocağı işletmecisi Özelgül, "Vatandaşlar soğuk havaya aldırış etmeden dışarıda maç izlemek istediler. Biz de bu isteği kırmayarak traktör römorku üzerine televizyon kurduk. Herkes büyük bir keyifle maçı izledi," dedi. Futbolseverler, traktör römorku üzerinde kurulan bu geçici platformda derbi heyecanını doyasıya yaşadılar.

TFF başkanlık seçimini kaybeden Mehmet Büyükekşi'den açıklama: İz bıraktık TFF başkanlık seçimini kaybeden Mehmet Büyükekşi'den açıklama: İz bıraktık Haberi Görüntüle

DOSTLUK KAZANDI

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, derbiyi birlikte izleyerek dostça bir ortamda keyifli anlar geçirdiler. Maç sonunda da dostane bir şekilde ayrılan taraftarlar, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading