Yandex Metrica
Reklam Görseli

Süper Lig'in eski yıldızı İstanbul'da beş kadınla yakalandı muhabiri yumrukladı

Süper Lig'in eski yıldızı İstanbul'da beş kadınla yakalandı muhabiri yumrukladı

Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes, takımının Kocaeli'ndeki kampındanan kaçıp İstanbul gecelerinde eğlendi. Fernandes, beş güzelle yakalanınca yanındaki menajeriyle mubabiri darp etti.

Spor

23.01.2024, 19:37

Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş ve Kayserispor formalarını giyen 36 yaşındaki Manuel Fernandes, Kocaeli'de ortalığı birbirine kattı. İran ekibi Sepahan’da forma giyen Portekizli futbolcu, kendisini görüntüleyen gazeteciye yumruk attı.

Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Haberi Görüntüle

5 KADINLA EĞLENCE

Manuel Fernandes, İran ekibinin Kocaeli’deki kampından kaçarak beş kadınla İstanbul-Kuruçeşme’de bulunan Oligark isimli mekanda eğlendi. Mekan çıkışı muhabirleri karşısında gören 36 yaşındaki furbolcu, patlayan flaşlar karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Haberi Görüntüle

MUHBABİRİ DARP ETTİLER

Fernades’in yanında bulunan ve muhabirlerin görüntü almasına engel olmaya çalışan şahıs, “Çekmenizi istemiyorum. Ben menajeriyim, sana çektirmeyeceğim” diyerek bir Beyaz TV muhabirini darp etti. Fernandes de muhabir Mustafa Ağdağ’ın yüzüne yumruk attı. Ağdağ'ın üzerine yürüyen Fernandes'in de gazeteciyi yumrukladığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydedildi.  Fernandes ve yanındakiler taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

Bu yarış kaçmaz! Kylian Mbappe ile Usain Bolt kapışacak Bu yarış kaçmaz! Kylian Mbappe ile Usain Bolt kapışacak Haberi Görüntüle

DARP RAPORU ALDI

Saldırıda bulunan Fernandes ve beraberindekiler olay yerinden uzaklaşırken, hastaneye giden Ağdağ, durumu hemen polise bildirdi. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Ağdağ'ın gözünde ve kolundaki darp izleri dikkat çekti.

İŞTE OLAY YERİNDEN OBJEKTİFLERE YANSIYAN DİĞER KARELER...





 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading