Yandex Metrica

Sitede Ara

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayal olabilir! Yıldız isim oynayamayacak

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayal olabilir! Yıldız isim oynayamayacak

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanırken, Aurelien Tchouameni'nin sakatlığı takımı endişelendiriyor.  

Spor

10.05.2024, 11:04

Real Madrid'e önemli bir sakatlık haberi geldi. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Bayern Münih karşısında sakatlanan Aurelien Tchouameni'nin durumu endişe verici. Sol ayağında stres kırığı tespit edilen genç yıldızın, sahalardan 3-4 hafta uzak kalması bekleniyor. Tchouameni'nin Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini kaçırma ihtimali yüksek görünüyor.

2024/2025 Süper Lig sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezon maçlar ne zaman oynanacak? 2024/2025 Süper Lig sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezon maçlar... Haberi Görüntüle

TCHOUAMENI'NİN DURUMU BELİRSİZ

Fransız oyuncunun, 1 Haziran'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline yetişip yetişemeyeceği belirsizliğini koruyor. Real Madrid'in Monaco'dan 2022'de transfer ettiği ve büyük umutlarla kadrosuna kattığı Tchouameni, bu sezon takımının önemli bir parçasıydı. Yaşadığı sakatlık, takımın planlarını alt üst etme potansiyeline sahip.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Fabio Maresca nereli, kim? Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Fabio Maresca nereli, kim? Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıkıp 2809 dakika sahada kaldı. Takımına önemli katkılar sağlayan Tchouameni'nin yaşadığı sakatlık, Real Madrid taraftarlarını ve teknik ekibini endişelendiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading