Yandex Metrica

Villarreal maçında şov yapmıştı! Arda Güler'in sözleşmesi için kritik açıklama

Villarreal maçında şov yapmıştı! Arda Güler'in sözleşmesi için kritik açıklama

İspanyol kulübünün başkanı Florentino Perez,  Villarreal maçında iki gol atarak harikalar yaratan Arda Güler'e yeni sözleşme yapılacağının sinyalleri verdi. Perez, Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği hakkında net ifadeler kullandı ve "Gelecek yıl da bu seviyede oynarsa kontratında geliştirmeye gideceğiz. O bunu hak ediyor" diye konuştu.

Spor

21.05.2024, 13:04

İspanya 1. Futbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan Real Madrid, 37. hafta maçında deplasmanda Villarreal ile karşılaştı.

Bol gollü ve çekişmeli geçen maçta Real Madrid, Villarreal ile 4-4 berabere kalırken milli futbolcu Arda Güler, attığı 2 golle geceye damga vurdu.

Copa America'da şampiyon belli oldu Messi hüngür hüngür ağladı Copa America'da şampiyon belli oldu Messi hüngür hüngür ağladı Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER TARİHE GEÇTİ

Real Madrid forması ile ligde 6. golünü atan Arda Güler, en az dakikada en fazla gol atan futbolcu oldu.  19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon La Liga'daki toplam gol sayısını 6'ya çıkararak, Real Madrid tarihinde en az dakikada en fazla gol atan futbolcu olarak tarihe geçti.

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ: ÖZEL BİR YETENEĞİ VAR

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda 4-4 berabere kaldıkları Villarreal maçında iki gol atan Arda Güler'i övdü. Ancelotti, basın toplantısındaki konuşmasında, "Arda, özel olduğunu gösterdi. Kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar iyi. Özel bir yeteneği var. Bu yeteneğini kaleye uzak olmaktan daha çok yakın olduğunda daha iyi gösterebiliyor." dedi.

Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Galatasaray - Trencin maçı ne... Haberi Görüntüle

''ALLAH'IM NEREDEN ÇIKTI BU TÜRK''

Türk futbolcuyla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlarda, "Aman Allah'ım nereden çıktı bu Türk.'' şeklindeki ifade dikkati çekti. La Liga'da ikinci kez tüm maç boyunda sahada kalan Arda Güler ile ilgili yapılan tek eleştiri ise şu oldu;

"Topu biraz daha erken ayağından çıkarmasını öğrenmesi gerekiyor. Topla çok oynuyor ancak takım arkadaşları hızlı paslar istiyor."

Fenerbahçe resmen KAP'a bildirdi: Transfer görüşmeleri başladı Fenerbahçe resmen KAP'a bildirdi: Transfer görüşmeleri başladı Haberi Görüntüle

''REAL MADRİD 80 MİLYON AVROYA SATABİLİR''

Öte yandan Arda Güler ile ilgili Marca gazetesinin internet sitesinde yapılan şu yorum dikkati çekti:

"Real Madrid'e bu sezon en son katılan futbolculardan Arda Güler, inanılmaz işler yapıyor. Türk futbolcu, buraya gelmeden önce sadece 18 yaşındaydı ve sadece Fenerbahçe'deki oyunuyla Türkiye'de tanınıyordu. Onu izlemek, Türkiye'ye gitmek ve 30 milyon avro ödemek gerekiyordu. Bugün Madrid istese onu 80 milyon avroya satabilir ama eflatun beyazlılar onu kiralamak bile istemiyor. Arda Güler'de bir dünya yıldızlığı var. Bu sezon 6 gol attı. Arda bir fenomen."

AS gazetesi ise Arda'nın Real Madrid'i "dinamitleyen isim" olduğunu kaydeti. Gazete, "Real Madrid, Arda ile hiç beklemediği bir uzman buldu. Arda hiçbir pozisyonu kaçırmayan, çekiciliği olan bir solak." yorumunu yaptı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda 4-4 berabere kaldıkları Villarreal maçında iki gol atan Arda Güler'i övdü.

Galatasaray'ın McTominay transferi tıkandı Galatasaray'ın McTominay transferi tıkandı Haberi Görüntüle

ARDA'NIN SÖZLEŞMESİ İÇİN KRİTİK AÇIKLAMA

Diğer yandan İspanyol kulübünün başkanı Florentino Perez ise 19 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme yapılacağının sinyalleri verdi. Perez, Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği hakkında net ifadeler kullandı ve "Gelecek yıl da bu seviyede oynarsa kontratında geliştirmeye gideceğiz. O bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading