Yandex Metrica

Sitede Ara

Ne Galatasaray'a, ne Fenerbahçe'ye yar oldu! Jorginho imzayı attı

Ne Galatasaray'a, ne Fenerbahçe'ye yar oldu! Jorginho imzayı attı

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve aynı zamanda Arsenal ile adı anılan İtalyan orta saha oyuncusu Jorgingo kararını verdi. Süper Lig ekiplerinin peşinde olduğu yıldız futbolcu geleceği hakkında ne karar aldı? İşte detaylar...

Spor

12.05.2024, 15:46

Trendyol Süper Lig'de kıyasıya mücadele veren ezelirakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, saha dışında da yarışmaya devam ediyor.

Sezonun bitmesine kısa bir süre kala, gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Süper Lig devleri, transfer listelerindeki isimlerle karşı karşıya gelmeye  başladı.

Fatih Terim'i kızdıracak iddia Erol Bulut'tan geldi! Panathinaikos harekete geçti Fatih Terim'i kızdıracak iddia Erol Bulut'tan geldi! Panathinaikos harekete geçti Haberi Görüntüle

JORGİNHO KARARINI DUYURDU

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile adı anılan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Jorginho, geleceği hakkındaki kararı duyurdu.

Beşiktaş'ta üzen haber! Ghezzal ve Rashica final maçında oynayacak mı? Beşiktaş'ta üzen haber! Ghezzal ve Rashica final maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

İtalya'da Hellas Verona, Napoli ve İngiltere'de Chelsea formaları giyen tecrübeli futbolcu, Ocak 2023'te Arsenal'a transfer olmuştu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorginho, Arsenal ile yola devam etme kararı aldı ve 2025'kadar sözleşmesini uzattı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı anılan Jorginho, 1,5 sezon boyunca Arsenal'da 51 maça çıktı, 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading