Yandex Metrica

Sitede Ara

Siyonist İsrail'i deviren Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Final Four biletini kaptı! Zafer sonrası Türkiye'ye mesaj yolladı

Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos, İsrail ekibi Maccabi’yi 81-72 yenerek play-off serisinde durumu 3-2 yaptı ve EuroLeague'de dörtlü finale kaldı. Daha önceki maçta İsrail'in tehditlerine boyun eğmeyen Ergin Ataman, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada "Bu yumrukları bir kez daha göstermek istiyorum. Tüm Türkiye için, tüm Türk vatandaşları için. EuroLeague şampiyonluğu için geliyoruz, bu yumruklar bütün Avrupa'ya gelsin." şeklinde konuştu.

Spor

12.05.2024, 11:46

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2023-2024 sezonu Dörtlü Final maçında Panathinaikos, İsrail ekibi Maccabi Playtika'yı 81-72 yenerek play-off serisinde durumu 3-2 yaptı ve EuroLeague'de dörtlü finale kaldı.

Öte yandan Ergin Ataman, Anadolu Efes'i 19, Panathinaikos'u 12 yıl sonra Final Four’a taşıyarak büyük bir başarıya imza attı.

BJKAS neden düştü? İşte Beşiktaş'ın hissesinin düşme nedeni... BJKAS neden düştü? İşte Beşiktaş'ın hissesinin düşme nedeni... Haberi Görüntüle

''HARİKA BİR SEZON GEÇİRDİK''

Çekişmeli geçen maçın ardından konuşan Ergin Ataman, "İnanılmaz bir atmosferle seriyi tekrar taşımayı başardık. Harika bir sezon geçirdik. Hiçbir zaman öz güvenimizi kaybetmedik. Her zaman kendimize, oyuncularımıza inandık" dedi.

Ve artık Galatasaray Ziyech'e hakim! Ve artık Galatasaray Ziyech'e hakim! Haberi Görüntüle

ERGİN ATAMAN'DAN TÜRKİYE'YE MESAJ

Ergin Ataman, Türkiye'ye de mesaj gönderdi. Ataman, yaptığı açıklamada şunları kadyetti;

"Bu yumrukları bir kez daha göstermek istiyorum. Tüm Türkiye için, tüm Türk vatandaşları için. EuroLeague şampiyonluğu için geliyoruz, bu yumruklar bütün Avrupa'ya gelsin."

Alex De Souza Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex Antalyaspor'da mı? Alex De Souza Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex Antalyaspor'da mı? Haberi Görüntüle

RAKİBİ FENERBAHÇE OLABİLİR

Panathinaikos, Final Four'da Fenerbahçe-Monaco (2-2) eşleşmesini kazanan tarafla karşılaşacak. EuroLeague Final Four, Almanya'nın başkenti Berlin'de 24-26 Mayıs'ta düzenlenecek.

Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar ekmek yiyoruz.. Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar... Haberi Görüntüle

"ELENİRSEK SENEYE YOKUM" DEMİŞTİ

Müsabakanın ardından büyük bir sevinç yaşayan takımını 12 yıl sonra dörtlü finale taşıma başarısını gösteren Ergin Ataman, Atina'da ilk maçı kaybetmelerinin ardından yaptığı açıklamada; ''Final Four'a çıkacağız. Eğer çıkamazsak seneye Panathinaikos'ta yokum.'' şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Galatasaray eski Fenerbahçeli yıldızın peşine düştü! Galatasaray eski Fenerbahçeli yıldızın peşine düştü! Haberi Görüntüle

İSRAİL TEHDİDİNE BOYUN EĞMEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Ergin AtamanPanathinaikos'un THY Euroleague ikinci maçında İsrail ekibi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup ettiği maçın ardından düzenlediği basın toplantısında bir skandalı ortaya çıkardı. Ergin Ataman, maçın ardından Maccabi Playtika teknik ekibinden birinin birinin kendisine "İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin." diyerek tehdit ettiğini söyledi. Ataman, kendisinin ise "Hadi ama! Ben Ergin Ataman'ım, Panathinaikos koçuyum, Türk Milli Takımı'nın koçuyum. Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız." demişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading