Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve artık Galatasaray Ziyech'e hakim!

Ve artık Galatasaray Ziyech'e hakim!

Chelsea'den kiralanan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Hakim Ziyech'in Galatasaray'daki geleceği netlik kazandı. Transferde son gelişmeyle birlikte sarı-kırmızılılar rahat bir nefes aldı.

Spor

09.05.2024, 13:39

Sezon başında Chelsea'den transfer edilen Hakim Ziyech, performansındaki inişli çıkışların ardından Fas Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlıkla uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. Yeşil sahalara dönüşü etkileyici oldu. Formasına geri döndüğü Çaykur Rizespor maçından bu yana geçen sürede, 7 maçta 4 gol atıp 2 asist yaparak Galatasaray'ın zirve yolundaki önemli isimlerinden biri haline geldi.

Galatasaray şampiyonluk yarışında kritik virajı da geçti: Fenerbahçelileri yıkan gol son dakikada geldi Galatasaray şampiyonluk yarışında kritik virajı da geçti: Fenerbahçelileri yıkan gol... Haberi Görüntüle

ARABİSTAN İDDİASI

Galatasaray'da parlayan yıldız Hakim Ziyech'in gelecek sezon Suudi Arabistan'a transfer olabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Fransız basınında çıkan haberlere göre Al-Shabab, Faslı kanat oyuncusuna dev bir teklifte bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarıyla birlikte Ziyech'in sarı-kırmızılı formayla kalma ihtimali güçlendi.

Beşiktaş'ta üzen haber! Ghezzal ve Rashica final maçında oynayacak mı? Beşiktaş'ta üzen haber! Ghezzal ve Rashica final maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: GELECEK ZESON DA BİZİMLE OLACAK

Teknik Direktör Okan Buruk, son maçların ardından yaptığı açıklamada Hakim Ziyech'in gelecek sezon da Galatasaray'da kalacağını belirtti. Performansından ve takımla olan uyumundan memnun olduklarını vurgulayan Buruk, Ziyech'in önemli bir oyuncu olduğunu ve devam etmeyi istediklerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den yeni hoca açıklaması: Bayern Münih geçmişi var Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den yeni hoca açıklaması: Bayern Münih... Haberi Görüntüle

CHELSEA ANLAŞMAYI ONAYLADI

Transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun bildirdiğine göre, Chelsea ile Galatasaray arasında Hakim Ziyech'in kalıcı transferi konusunda anlaşma sağlandı. Chelsea, bu anlaşmayı onaylayarak Ziyech'in Galatasaray'da kalmasını sağlayacak.

Fenerbahçe'de başkanlık yarışında flaş gelişme! Sadettin Saran Ali Koç zirvesi sona erdi! Adaylıktan çekildi Fenerbahçe'de başkanlık yarışında flaş gelişme! Sadettin Saran Ali Koç zirvesi... Haberi Görüntüle

HAKIM ZIYECH'İN PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 21 karşılaşmada görev yapan Hakim Ziyech, toplamda 8 gol atıp 4 asist yaparak takımının önemli isimlerinden biri oldu. Transfermarkt verilerine göre Ziyech'in güncel piyasa değeri 9.5 milyon euro olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading