Yandex Metrica

Fenerbahçe'de başkanlık yarışında flaş gelişme! Sadettin Saran Ali Koç zirvesi sona erdi! Adaylıktan çekildi

Fenerbahçe'de başkanlık yarışında flaş gelişme! Sadettin Saran Ali Koç zirvesi sona erdi! Adaylıktan çekildi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, haziran ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkan adaylığı için adı geçen Sadettin Saran'la bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, 1 dönem daha aday olma kararı aldı. Sadettin Saran ise başkan adaylığından çekildi.

Spor

13.05.2024, 10:30

Şampiyonluğu mucizelere bırakan Fenerbahçe'de yakın zamanda gerçekleşecek başkanlık yarışı öncesi bugün kritik bir zirve vardı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, haziran ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkan adaylığı için adı geçen Sadettin Saran'la bugün bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması: Sadece odaklanmamak gerekiyor Beşiktaş'tan Talisca açıklaması: Sadece odaklanmamak gerekiyor Haberi Görüntüle

SADETTİN SARAN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Ali Koç ile Sadettin Saran arasında yapılan kritik zirve sona erdi. Görüşme çok önemli bir karar alındı.

Sadettin Saran adaylıktan çekildi. Fenerbahçe’de Ali Koç, ‘tekrar başkan adayı olma’ kararı aldı. Sadettin Saran adaylıktan çekildi.

Yıldız futbolcu Süper Lig'e geliyor! Trabzonspor'un yeni stoperi Yıldız futbolcu Süper Lig'e geliyor! Trabzonspor'un yeni stoperi Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Öte yandan bir dönem daha aday olma kararı alan başkan Ali Koç, başkan seçilmesi halinde yeni sezona teknik direktör İsmail Kartal ile girmeyecek. İsmail Kartal'ı başarısız bulan Ali Koç'un gönlünde dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Joe Mourinho var. Sezonun bitimine 3 hafta kalırken yeni hoca arayışına giren Fenerbahçe sportif direktörü Mario Branco Jose Mourinho ile bir görüşme yaptı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading