Yandex Metrica

Sitede Ara

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor

Trendyol 1. Lig'e veda eden Altay Kulübü, futbol şubesini şirketleştirmek için harekete geçti. Altay Kulübü yönetimi, futbol şubesini şirketleştirme kararı için İzmir Ticaret Odası'nda önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kulüp yönetimi, Türk Ticaret Kanunu ve Spor Kulüpleri Yasası çerçevesinde futbol şubesini bir şirkete devretme kararı aldı ve süreci başlattı.

Spor

20.04.2024, 15:35

Altay Kulübü, Trendyol 1. Lig'e veda etmesinin ardından futbol şubesini şirketleştirmek için önemli bir adım attı. Kulüp başkanı Süleyman Özkaral ve eski kulüp başkanları, divan başkanları ve yöneticiler İzmir Ticaret Odası'nda bir araya gelerek bu önemli kararı görüştü.

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

DEVİR KARARI ALINDI

Yapılan açıklamada, Türk Ticaret Kanunu ve Spor Kulüpleri Yasası uyarınca futbol şubesinin bir şirkete devredilmesi kararı alındı. Bu çerçevede, belirlenen bir ad ile bir şirket kurulacak ve şirketin kuruluşu için gerekli olan masraflar ve sermaye karşılanacak. Henüz yatırımcılarla görüşme yapılmamış olmasına rağmen, futbol şubesini devralacak şirketin ileride yatırımcılarla görüşeceği ifade edildi.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

MALİ İLERLEDME HEDEFLENİYOR

Ayrıca, kulübün 1291 üyesinin bulunduğu ve bu sayının güncelleneceği belirtildi. Kulüp, mevcut kadroyu koruyarak gelecek sezon için gerekli sermayeyi oluşturmayı hedefliyor. Borç yükünün azaltılması için alacaklılarla görüşmek üzere bir heyet oluşturuldu ve bu sürecin sonuca ulaşana kadar devam edeceği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading