Yandex Metrica

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan

Inter'in ve milli takımın önemli oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, yapılan bir röportajda milli takımda birlikte oynadığı en iyi futbolcuyu açıkladı. Çalhanoğlu'nun bu açıklaması, futbolseverler arasında merak uyandırdı.

Spor

22.04.2024, 11:37

Inter'in ve Türkiye Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biri olan Hakan Çalhanoğlu, kulübünün sosyal medya hesabına yapılan bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "En"lerini sıralayan Çalhanoğlu, aynı zamanda milli takımda birlikte oynadığı en iyi futbolcuyu da belirtti.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

BİRLLİKTE OYNADIĞI EN İYİ OYUNCU

Soyunma odasında en çok sorun çıkaran takım arkadaşlarının Barella, Thuram ve Arnautovic olduğunu belirten Çalhanoğlu, daha sonra "Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kim?" sorusuna yanıt verdi. 

Milli takımda kaptan olduğu dönemde birlikte oynadığı en iyi futbolcunun Arda Turan olduğunu ifade eden Çalhanoğlu, ayrıca en güçlü rakibi olarak da Neymar'ı gösterdi.

Ve transferi duyurdular! Galatasaray bunu hiç beklemiyordu Ve transferi duyurdular! Galatasaray bunu hiç beklemiyordu Haberi Görüntüle

BEŞE BEŞ TAKIM SEÇİMİ

Çalhanoğlu, kendisine "Beşe beş takım arkadaşı olarak kimleri seçersin?" sorusu yöneltilince kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan, hücumda ise Mbappe'yi seçeceğini söyledi.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ SÖZLERİ

Ayrıca, genç yetenek Kenan Yıldız'a övgüler yağdıran Çalhanoğlu, Kenan'ın çok yetenekli olduğunu ve gelecekte Ballon d'Or'a aday olabilecek kapasitede olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading