Yandex Metrica

Ve transferi duyurdular! Galatasaray bunu hiç beklemiyordu

Ve transferi duyurdular! Galatasaray bunu hiç beklemiyordu

İtalya Serie A ekibi Fiorentina, Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak için harekete geçiyor.  

Spor

11.05.2024, 11:18

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kaan Ayhan için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. İtalya Serie A ekibi Fiorentina'nın, Kaan Ayhan'ı transfer etmek için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Haberi Görüntüle

TRANSFER HABERİNİ DUYURDULAR

Calciomercato'nun haberine göre, Fiorentina, daha önce Serie A deneyimi bulunan Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak istiyor. Kaan Ayhan'ın çeşitli mevkilerde görev yapabilmesi nedeniyle İtalyan ekibinin radarında olduğu belirtiliyor. Fiorentina'nın, sezon sonunda Galatasaray ile transfer için görüşmelere başlayabileceği ifade ediliyor.

Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Kaan Ayhan, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 45 maçta süre aldı. Kendi adına 1 gol ve 3 asistlik performans sergileyen milli yıldızın, Fiorentina'nın dikkatini çektiği belirtiliyor.

Fiorentina'nın Kaan Ayhan için Galatasaray ile temas kurmak üzere harekete geçmesi, transfer spekülasyonlarını daha da artırırdı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading