Yandex Metrica

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi

Juventus teknik patronu Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız için övgü dolu sözler kullandı. Allegri milli yıldız için "OKenan Yıldız'ın teknik özellikleri çok iyi. Ona harika bir kariyer diliyorum" dedi.

Spor

18.04.2024, 19:47

İtalya Seire A'da yarın deplasmanda Cagliari ile mücadele edecek Juventus'ta deneyimli teknik direktör Massimilano Allegri karşılaşma öncesi basına açıklamalar yaptı..

Maça yönelik konuşan Allegri, "Cagliari evinde altı maç kazandı ve iç sahadaki 31 puanın 23'ünü topladı. Son 15 dakikada çok fazla gol atıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı hedeflediğimiz için orada oynamak zor olacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta hedef önce kupa sonra Avrupa! Beşiktaş'ta hedef önce kupa sonra Avrupa! Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ'DAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Kenan Yıldız'la ilgili övgülerde yapan Allegri, milli futbolcudan "Değerlendirmelerimizde dikkatli olmalıyız. Kenan Yıldız'ın teknik özellikleri çok iyi. Ona harika bir kariyer diliyorum ve bizimle yaptıklarından mutluyum." şeklinde bahsetti.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Kenan Yıldız, bu sezon Juventus formasıyla 32 maçta süre aldı. 18 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 5 gol atarken, 1 de asist yapma başarısı gösterdi. Bu performansıyla genç futbolcu, gelecekte Juventus'un önemli bir karakter olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading