Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı

EURO 2024'te F Grubu'nda mücadele edecek Türkiye'nin gruptan çıkma oranları açıklandı. İşte rakamlar ve favoriler...

Spor

25.04.2024, 16:19

EURO 2024 turnuvasında Türkiye'nin F Grubu'nda yer alacak olmasıyla birlikte, gruptan çıkma ihtimali üzerine tahminler yapılmaya başlandı. Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile aynı grupta mücadele edecek olan Türkiye'ye, gruptan çıkma oranları da açıklandı.

A Milli Takım, 18 Haziran'da Gürcistan ile başlayacak olan maçla EURO 2024'e adım atacak. Ardından, 2. maçlarında Portekiz ile karşılaşacaklar ve grubun son mücadelesinde Çekya ile karşılaşacaklar.

Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5 sırayı tamin etti! Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5... Haberi Görüntüle

GURUPTAN ÇIKMA ORANLARI

Gruptan çıkma oranlarına göre, Gürcistan 13.30'luk oranla gruptan lider çıkma ihtimali en az olan takım olarak belirlendi. Çekya ise 5.70 oranla Gürcistan'ın ardından lider çıkma ihtimali en düşük ikinci takım oldu.

Ve 'Batman' tarihe geçti! Derbi golü... Ve 'Batman' tarihe geçti! Derbi golü... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE VE PORTEKİZ'İN ORANI

Türkiye'nin gruptan lider çıkma ihtimaline ise 4.18 oran verildi. Ancak gruptaki favori olarak gösterilen Portekiz'in oranı 1.30 olarak belirlendi.

Portekiz ve Türkiye, gruptan çıkma oranlarına göre favori olarak görülüyor. Özellikle Portekiz ve Türkiye'nin analizlere göre grup lideri olma ihtimaline 1.92 oran verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading