Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da ilk ayrılık yaşandı! 4 İngiliz kulübü birden devrede

Galatasaray'da ilk ayrılık yaşandı! 4 İngiliz kulübü birden devrede

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, sezon başında flaş transferlele gündeme gelmişti. Cimbom, Mauro Icardi'den Wilfried Zaha'ya, Davinson Sanchez'den Kerem Demirbay'a kadar birçok ismi renklerine bağlamıştı. Şimdi ise sezon başında gelen o futbolculardan biri için ayrılık gerçekleşecek. İşte detaylar...

Spor

16.05.2024, 23:16

Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, beklentilerin altında kaldı.

Beşiktaş derbisinde sakat olması nedeniyle kadroya dahil edilmeyen ve performansıyla eleştiri toplayan Fildişili yıldızın yeni adresi netlik kazandı.

Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

İNGİLİZ BASINI YAZDI

İngiliz basınında Zaha ile ilgilenen takımlar açıklandı.

Beşiktaş - Ankaragücü karşılaşmasının VAR'ı açıklandı Beşiktaş - Ankaragücü karşılaşmasının VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE VE GALATASARAY YARIŞTI

Wilfried Zaha yaz transfer dönemininde en çok konuşulan topçulardan biri oldu.

Fenerbahçe, Crystal Palace'tan ayrılacağını açıklayan Zaha ile uzun süre ilgilense de yıldız futbolcuyu kapan Galatasaray oldu.

SON DAKİKA | Süper Lig'de 36. hafta atamaları yapıldı! İşte karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler... SON DAKİKA | Süper Lig'de 36. hafta atamaları yapıldı! İşte... Haberi Görüntüle

PERFORMANSI BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Galatasaray ekibiyle 35 karşılaşmada görev yapan Wilfried Zaha toplamda 10 gol atıp 5 asist yapsa da performansıyla büyük eleştiri topladı.

Yıldız oyuncu son oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlığı sebebiyle kadroya alınmamıştı.

Fatih Terim'i al, Montella'yı ver! Yunan basını yılın takasını resmen duyurdu Fatih Terim'i al, Montella'yı ver! Yunan basını yılın takasını resmen... Haberi Görüntüle

İNGİLİZ BASINI İLGİLENEN TAKIMLARI DUYURDU

Galatasaray'daki performansıyla eleştirilen Zaha için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı..

Haberde West Ham United ve Aston Villa'nın Ocak ayında Zaha'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu fakat anlaşmanın sağlanamadığı öne sürüldü.

Team Talk'ta yer alan haberin detayında "Bu ilgi, 31 yaşındaki oyuncunun Premier Lig'deki geçmişi düşünüldüğünde sürpriz değil. Zaha, Crystal Palace'ta geçirdiği dokuz yılda 90 gol attı ve 76 asist yaptı." denildi.

Haberde Zaha'nın yaz aylarında yeniden İngiltere'ye dönmesinin sürpriz olmayacağı vurgulandı.

Bu durumun Zaha için harekete geçecek birkaç Premier Lig kulübünü caydırmadığı ve yaz aylarında Galatasaray'a resmi teklf yapılabileceği iddia edildi.

Sel felaketi sonrası koskoca stadyum resmen havuza döndü! Sel felaketi sonrası koskoca stadyum resmen havuza döndü! Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DEN 4 TAKIM PEŞİNDE

Haberde Zaha ile Everton, Fulham, West Ham ve Wolverhampton'ın yakından ilgilendiği ve yaz aylarında Fildişili yıldız için transfer hamlesinde bulunabilecekleri öne sürüldü..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading