Yandex Metrica

Sel felaketi sonrası koskoca stadyum resmen havuza döndü!

Sel felaketi sonrası koskoca stadyum resmen havuza döndü!

Brezilya'da yaşanan şiddetli yağışlar ve sel felaketi, Gremio'nun maçlarını oynadığı Gremio Arena'yı da vurdu. Zemin çamurlu bir havuza dönüşürken, felaketin etkisi büyük.

Spor

08.05.2024, 15:08

Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve sel felaketi, futbol dünyasını da etkiledi. Gremio'nun maçlarını oynadığı Gremio Arena da felaketin kurbanı oldu. Stadyumun zemini, şiddetli yağmurların ardından adeta çamurlu bir havuza dönüştü.

Beşiktaş'tan transfer bombası! Yıldız futbolcuyla ilk temas kuruldu Beşiktaş'tan transfer bombası! Yıldız futbolcuyla ilk temas kuruldu Haberi Görüntüle

STADYUMUN HASARI BÜYÜK

2012 yılında açılan ve Güney Amerika'nın en modern statlarından biri olarak kabul edilen Gremio Arena, Brezilya'nın Porto Alegre kentinde bulunuyordu. Ancak son yaşanan sel felaketi, stadyumun altyapısına ve zeminine ciddi zararlar verdi. 60 bin kişi kapasiteli bu modern stadyumun yaşadığı dram, Brezilya'nın spor dünyasında büyük üzüntüye neden oldu.

Trabzonspor gaza bastı! 4 derken 6. transfer de yolda Trabzonspor gaza bastı! 4 derken 6. transfer de yolda Haberi Görüntüle

CAN VE MAL KAYIPLARI GİDEREK ARTIYOR

Felaketin etkisi sadece stadyumla sınırlı kalmadı. Brezilya genelinde geçen haftadan bu yana devam eden yoğun yağışlar ve sel felaketi, can ve mal kayıplarına neden oldu. Yetkililer, ölü sayısının 84'e, kaybolanların sayısının ise 111'e çıktığını bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading