Yandex Metrica

Fenerbahçe'den ilk imza geliyor! Levent Mercan ile anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe'den ilk imza geliyor! Levent Mercan ile anlaşma sağlandı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, birçok isimle temasını sürdürürken kulüpler, menajerler ve oyuncularla çok sayıda görüşme yapılıyor. İzleme komitesinden geçen futbolcuların takıma kazandırılması adına yoğun uğraş veriliyor. Fenerbahçe ilk bombayı patlattı. İddialara göre Levent Mercan ile anlaşmaya varıldı. İşte detaylar...

Spor

06.05.2024, 14:42

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, 89 puanla 2. sırada yer alıyor.

Bir yandan da gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ne olursa olsun yine zirveye oynayabilecek bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

12 yabancı kontenjanı nedeniyle kulübesini geniş tutmak ve kaliteli isimlere yer vermek amacında olan teknik heyet raporunu sunup yönetime iletti.

Fenerbahçe'de eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrilmişti! Fenerbahçe'de eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrilmişti! "Çocuklarımın ağlama sebebi Dzeko... Haberi Görüntüle

OOSTERWOLDE'YE TALİP YAĞIYOR

Fenerbahçe'nin Parma'dan  transfer ettiği Jaydon Oosterwolde her ne kadar sakatlanıp bir süredir sahalardan uzak kalsa da pek çok takımın ilgiini çekmeye devam ediyor. 

Ali Koç, ve ekibinin beklentisi ise şimdilik minimum 15 milyon euro. Eğer takımdan ayrılırsa yeni bir hamle yapılması planlanıyor. 

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hangi statta oynanacağı belli oldu Beşiktaş-Trabzonspor maçının hangi statta oynanacağı belli oldu Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU YOLCU

Sahada göstermiş olduğu performansla dikkatleri üstüne çeken milli futbolcu artık kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

İspanya, Almanya ve İtalya'dan talipleri bulunan gurbetçi futbolcu için belirlenen minimum bonservis ise 25 milyon euro bandında.

Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı! Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

LEVENT MERCAN SOL BEKE GELİYOR

Teknik heyet, Fatih Karagümrük'te forma giyen 23 yaşındaki Levent Mercan'ın alınması konusunda rapor verdi.

İddialara göre, Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Levent Mercan transferi için bonuslarla birlikte 3 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading