Yandex Metrica

Trabzonspor'dan Altay Bayındır transferi için resmi açıklama

Trabzonspor'dan Altay Bayındır transferi için resmi açıklama

Trabzonspor, Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır'la ilgili çıkan transfer haberlerini yalanlayarak gerçeği yansıtmadığını ve böyle bir girişim olmadığını kamuoyuna duyurdu.

Spor

20.05.2024, 09:13

Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır'ın transferiyle ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Bordo-mavili kulüp, Altay Bayındır için herhangi bir transfer girişiminde bulunulmadığını belirterek, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

KULÜPTEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, son günlerde ulusal ve yerel basında çıkan Altay Bayındır transfer haberlerinin asılsız olduğu ifade edildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Altay Bayındır’ın kulübümüze transferiyle alakalı ulusal ve yerel basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bahsi geçen oyuncuyla ilgili kulübümüzün herhangi bir çalışması yoktur. Kamuoyuna duyurulur."

Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için servet dökmeye hazır Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'IN DURUMU

Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır, bu sezon yeterince forma şansı bulamamıştı. Bu durum, transfer söylentilerini beraberinde getirse de Trabzonspor, resmi açıklamasıyla bu iddiaları net bir şekilde yalanladı. Kulübün Altay Bayındır için herhangi bir transfer planının olmadığı vurgulandı.

EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün oldu EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün oldu Haberi Görüntüle

TRANSFER SÖYLENTİLERİ VE GERÇEKLER

Futbol dünyasında transfer dönemleri yaklaşırken birçok spekülasyon ve söylenti dolaşıyor. Trabzonspor, Altay Bayındır ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, taraftarlarını ve kamuoyunu bilgilendirdi. Bu açıklama, transfer söylentilerinin doğruluğu konusunda dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gösterdi.

Trabzonspor'un yaptığı bu açıklama, kulübün transfer politikaları ve planlamaları konusunda daha net bir bilgi sunarak, Altay Bayındır ile ilgili spekülasyonlara son verdi. Transfer döneminde çıkan haberlerin dikkatle takip edilmesi ve resmi açıklamalara itibar edilmesi gerektiği bir kez daha vurgulanmış oldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading