Yandex Metrica

Fenerbahçe'de eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrilmişti! "Çocuklarımın ağlama sebebi Dzeko ve Tadic"

Fenerbahçe'de eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrilmişti! "Çocuklarımın ağlama sebebi Dzeko ve Tadic"

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mahmut Hanefi, sarı-lacivertli ekibin yaşadığı puan kayıplarını ve şampiyonluk şansını değerlendirirken, İsmail Kartal'ı suçladı ve önemli transferler Dzeko ve Tadic'in performansını yerden yere vurdu.

Spor

16.05.2024, 13:41

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mahmut Hanefi, sarı-lacivertli ekibin yaşadığı puan kayıpları ve şampiyonluk umutlarını değerlendirirken, önemli eleştirilerde bulundu. Hanefi, özellikle İsmail Kartal'ı suçlarken, transfer edilen yıldızlar Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in performansını da sorguladı.

Manchester United'dan kötü haber! Yıldız isim resmen açıkladı Manchester United'dan kötü haber! Yıldız isim resmen açıkladı Haberi Görüntüle

FENRBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASINI BEKLEMİYOR

Fenerbahçe'nin son haftalardaki puan kayıplarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hanefi, mevcut TFF yönetimiyle ters düşen bir ortamda Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını beklemediğini ifade etti. Ayrıca, kulübün yaşadığı çeşitli sorunları ve dış faktörlerin etkisini vurgulayarak, şampiyonluk umutlarını düşük gördüğünü belirtti.

Göztepe, Süper Lig'e Trabzonspor'u karşısına alarak giriyor Göztepe, Süper Lig'e Trabzonspor'u karşısına alarak giriyor Haberi Görüntüle

JORGE JESUS OLSAYDI DAHA BAŞARILI OLUNABİLİRDİ

Hanefi, Fenerbahçe'nin kadro zenginliği ve derinliği açısından geçen seneye göre daha iyi bir durumda olduğunu ancak teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine Jorge Jesus'un olması durumunda daha başarılı olunabileceğini dile getirdi. Kartal'ın performansını eleştiren Hanefi, özellikle kriz anlarında takımı yönlendirebilecek tecrübeli oyuncuların eksikliğini vurguladı.

Okan Buruk doruklara bayılıyor! Yeni zirve ve yeni rekor yolda Okan Buruk doruklara bayılıyor! Yeni zirve ve yeni rekor yolda Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARIMIN AĞLAMA SEBEBİ DZEKO VE TADIC"

Ayrıca, Fenerbahçe'nin transfer ettiği önemli isimlerden Dzeko ve Tadic'in performansını da eleştiren Hanefi, bu oyuncuların kriz anlarında beklenen katkıyı sağlayamadığını ve büyük baskı altında kaldıklarını ifade etti. Hanefi, bu durumun takımın performansını etkilediğini ve şampiyonluk umutlarını zora soktuğunu belirtti ve "İsmail Hoca'ya gelen bu tepkiler normaldir. Fenerbahçe, büyük bir camia olduğu için şampiyonluk bekleniyor. Benim çocuklarım şampiyonluk görmedi, ağlıyorlar. Herkesin beklentisi bu yöndeydi. Gelen tepkileri de biraz buna bağlıyorum. İsmail Kartal, bu kulübün çocuğudur ve bizim efsanelerimiz arasındadır. Normal şartlar olsa, bu kadro ve camiayla biz zaten şampiyonluğu şu anda elde etmemiz gerekiyordu. Oyuncuların performansında düşüşler vardı, bunlar olabilir. Futbolcuların dönem dönem formsuz zamanları olabilir. Bu kriz anlarında krizi çözebilecek futbolcuların ön plana çıkması gerekiyor. Bu anlamda transfer edilen oyuncuların bu baskının altında kaldığını düşünüyorum. Fenerbahçe'deki bu baskının altında zaman zaman çok büyük yıldızların da kaldığını söylemek istiyorum. Bunu normal olarak karşılıyorum. Ali Koç döneminde kurulan en iyi takım vardı ama yine de birkaç tane daha tecrübeli ve bu krizleri çözebilecek oyuncuların olması gerekiyordu. Fenerbahçe; Tadic ve Dzeko'dan tam anlamıyla faydalanamadı, son haftalarda performanslarında düşüş vardı." diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

4

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading