Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve 'Batman' tarihe geçti! Derbi golü...

Ve 'Batman' tarihe geçti! Derbi golü...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbide, Michy Batshuayi attığı golle tarihe geçti ve sezon içinde sergilediği bbaşarılı performansını bu golle adeta taçlandırdı.  

Spor

12.05.2024, 02:41

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbide, Michy Batshuayi attığı golle tarihe geçti. Belçikalı futbolcu, sezon genelinde sonradan oyuna girerek skor katkısı sağladığı Fenerbahçe'de bu kez Beşiktaş derbisine ilk 11'de başladı ve etkili bir performans sergiledi.

Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek mi? Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek... Haberi Görüntüle

BEŞKTAŞ'A GOL ATAN İLK BELÇİKALI

30. dakikada ağları havalandıran 'Batman' lakaplı Batshuayi, derbi tarihinde Beşiktaş'a gol atan ilk Belçikalı futbolcu olarak kayıtlara geçti. Bu önemli başarı, oyuncunun Fenerbahçe kariyerine de önemli bir not olarak eklendi.

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu? Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Michy Batshuayi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 40 maça çıktı ve 23 gol ile 3 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş derbisinde attığı golle bir kez daha takımının önemli isimlerinden biri olduğunu kanıtlayan Batshuayi, sarı lacivertli formayla etkileyici bir performans sergilemeye devam ediyor.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading