Yandex Metrica

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu?

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon damga vuran isimlerin başında gelen İtfan Can Kahveci için yönetim harekete geçti. Saha içinde göstermiş olduğu performansı ve hırsıyla Avurapa devlerinin dikkatini çeklemeyi başaran yıldız futbolcunun geleceği merak konusu olmaya başladı. Fenerbahçe camiası Kahveci ile sözleşme uzatmak istiyor. Peki  İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu?  Yönetim ne karar verdi? İşte detaylar...  

Spor

08.05.2024, 15:11

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, son olarak Beşiktaş ile oynadığı derbide kritik 3 puanı hanesine yazdırmayı başalardı.

Ligde ezeli rakibi Galatasaray ile nefes kesen bir mücadele veren sarı lacivertliler bir yandan da gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

2020/21 sezonunun ara transfer döneminde Başakşehirden 7 milyon euro karşılığında transfer edilen İrfan Can Kahveci, bu sezona damga vuruyor.

Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Kahveci, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmiş durumda.

Galatasaray'a 18'lik golcü! Anton Matkovic'in bonservis bedeli ortaya çıktı Galatasaray'a 18'lik golcü! Anton Matkovic'in bonservis bedeli ortaya çıktı Haberi Görüntüle

3 TALİBİ VAR

Alınan bilgilere göre milli futbolcuyu, Rennes, Sevilla ve Newcastle United, İrfan Can Kahveci'yi radarına almış durumda.

Talipler çoğalırken Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesinin son yılna giremeye hazırlanan 28 yaşındaki futbolcu için harekete geçti.

Aziz Yıldırım'ın hamlesine karşılık! İşte Ali Koç'un teknik direktör adayı Aziz Yıldırım'ın hamlesine karşılık! İşte Ali Koç'un teknik direktör adayı Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME İSTENİYOR

Sarı-Lacivertliler, ayrılığı düşünmediği İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading