Yandex Metrica

PFDK'ye sevkler! Dursun Özbek, Ali Koç ve Jorge Jesus aynı anda disiplinde

PFDK'ye sevkler! Dursun Özbek, Ali Koç ve Jorge Jesus aynı anda disiplinde

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek sportmenliğe aykırı davranıştan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise hakem ve müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

Spor

23.01.2024, 20:36

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hukuk Müşavirliği, Dursun Özbek'i sportmenliğe aykırı hareketten Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetici Burak Çağlan Kızılhan ise hakem ve müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Ayrıca Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Koç ve Kızılhan ile aynı gerekçeyle disipline gönderildi.

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim? Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı... Haberi Görüntüle

JESUS DA DİSİPLİNDE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2 farklı dosyayla Disiplin Kuruluna gönderildi.

Jesus, hem Süper Lig'deki Corendon Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart hem de UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile oynanan karşılaşma sonrasındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye gönderildi.

Öte yandan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakareti, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş ve Şeref Çiçek, talimatlara aykırı hareketi, Arabam.com Konyaspor Yardımcı Antrenörü Branimir Micovic de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline gönderilen isimler arasında yer aldı.

Süper Lig'den Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Arabam.com Konyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük de farklı gerekçelerle disipline sevk edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading