Yandex Metrica

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. Kayıtlarda İstanbulspor-Karagümrük, Kayserispor-Trabzonspor ve Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları var.

Spor

25.04.2024, 14:42

Haftanın en fazla tartışılan maçı Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşma oldu. Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile girilen maçın son dakikalarında Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj, ceza sahası içinde yerde kalmış, oyunu devam ettiren hakem Cihan Aydın'a VAR'dan uyarı gelmişti. VAR monitöründen pozisyonu tekrar izleyen Aydın, penaltı noktasını göstermiş, Sivasspor, golcüsü Manaj'la kazanılan bu penaltıyı gole çevirmiş ve maçı 2-2'ye getirmişti. Bu sonuçla Galatasaray'la arasındaki puan farkı 4'e çıkan Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara almıştı. Peki penaltıyı kim yaptı? Djiku mu, Livakovic mi?

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor? Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı... Haberi Görüntüle

İŞTE DİYALOG

Benjamin Brand (VAR): “Kalecinin hücum oyuncusunun ayağına net bir teması var. Net bir temas var şut çektikten sonra. Lütfen kenara gel, sana sahada inceleme göstereceğim."

Cihan Aydın (Orta hakem): "Sahada inceleme mi?"

Benjamin Brand: "Sahada inceleme."

Cihan Aydın: "Geliyorum incelemeye."

Benjamin Brand: "Duraklatılmış görüntüde ayağa teması göreceksin, kalecinin teması."

Cihan Aydın: "Tamam, teması gördüm."

Benjamin Brand: "Şimdi sana pozisyonun tekrarını göstereceğiz."

Cihan Aydın: "Normal hızda istiyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading