Yandex Metrica

Ozan Kabak yeni takımında mest etti: Performansı göz doldurdu

Ozan Kabak yeni takımında mest etti: Performansı göz doldurdu

Spor

23.01.2024, 19:42

Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcu Ozan Kabak, yeni takımı Hoffenheim’da göstermiş olduğu performans ile adından söz ettirmeye başladı. Son olarak Bayer Leverkusen ile karşılaşan Hoffenheim'da maça damgasını vuran Ozan Kabak’ın performansı göz doldurdu.

Galatasaray'da futbola başlayan genç savunmacı Ozan Kabak, gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmiş ve takımına yüklü bir bonservis kazandırmıştı. Stuttgart'a 11 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Ozan, Schalke 04, Norwich City, Liverpool gibi takımlarda forma giydi.

Göztepe'den transfer bombası! Yıldız futbolcu Portekiz'den geliyor Göztepe'den transfer bombası! Yıldız futbolcu Portekiz'den geliyor Haberi Görüntüle

Konyaspor-Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı? Konyaspor-Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı? Haberi Görüntüle

ALMAN TARAFTARLAR OZAN KABAK’A HAYRAN ALDILAR

Bir türlü beklenen performansı gösteremeyen 22 yaşındaki genç oyuncu, Hoffenheim'a transfer oldu.Hoffenheim formasıyla ilk maçına Almanya Kupası'nda Rödinghausen'e karşı çıkan Ozan, takımına galibiyeti getiren gollerden birisini atmıştı.

Bundesliga'daki ilk maçına ise ligin yeni ekiplerinden Bochum'a karşı oynayan genç oyuncu, 3-2 kazanılan maçta attığı 1 golle galibiyete katkı sağladı.

Ligin 3. haftasında oynanan Bayer Leverkusen maçında ise etkileyici bir asist yapan Ozan, taraftarlarının takdirini kazanmayı başardı.

Yeniden yükselen formu sayesinde hem savunmada hem de hücumda etkileyici işler yapan Ozan Kabak, taraftarların beğenisini kazandı. Sosyal medyadan yorumlarda bulunan Alman taraftarlar, milli futbolcu için övgü dolu sözler kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading