Yandex Metrica

Onuachu bir döndü pir döndü! 109 gün sonra adeta patlama yaptı

Onuachu bir döndü pir döndü! 109 gün sonra adeta patlama yaptı

Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, Gaziantep FK karşısında gösterdiği üstün performansla hat-trick yaparak takımına galibiyeti getirdi. Onuachu'nun etkileyici performansı, Trabzonspor'un en skorer oyuncusu ünvanını geri almasını sağladı.

Spor

11.05.2024, 17:43

Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup ederken, maçın yıldızı Nijeryalı golcü Paul Onuachu oldu. En son Süper Lig'de 11 Ocak'taki Yılport Samsunspor karşılaşmasında ağları sarsan Onuachu, Gaziantep FK mücadelesinde 109 gün sonra suskunluğunu bozdu ve topu 3 kez ağlara gönderdi. Onuachu, üst üste attığı 3 golle takımını galibiyete taşırken, gösterdiği performansla da adından söz ettirdi.

Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Haberi Görüntüle

TAKIMIN EN SKORERİ OLDU

Sezon boyunca istikrarlı bir performans sergileyen Onuachu, Gaziantep FK maçında da sahnedeydi. Ligdeki gol sayısını 12'ye çıkaran Nijeryalı santrfor, takımının en skorer oyuncusu ünvanını geri aldı. Onuachu'nun etkileyici performansı, Trabzonspor'un başarı grafiğine önemli bir katkı sağladı.

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! Salih Özcan transferinde son durum Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! Salih Özcan transferinde son durum Haberi Görüntüle

MAÇ KAZANMA BAŞARISI

Onuachu'nun attığı goller sadece skor tablosunda değil, aynı zamanda takımın maç kazanma başarısında da büyük bir rol oynuyor. Nijeryalı golcünün forma giydiği ve gol attığı maçlarda Trabzonspor sadece 4 puan kaybetti.

TFF başkanlık seçimlerinde CHP engeli: Ya imza verirsiniz ya da yardımları keseriz! TFF başkanlık seçimlerinde CHP engeli: Ya imza verirsiniz ya da... Haberi Görüntüle

YOKLUĞUNUN ETKİSİ

Onuachu'nun forma giymediği maçlarda Trabzonspor'un performansında belirgin bir düşüş yaşandığı gözlemlendi. Nijeryalı golcünün Afrika Uluslar Kupası'nda yer alması veya sakatlık durumu, takımın skor tablosundaki değişikliklerinde negatif anlamda belirleyici oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading