Yandex Metrica

Okan Buruk'tan transfer açıklaması: En az 3 tane...

Okan Buruk'tan transfer açıklaması: En az 3 tane...

Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, Ümraniyespor maçında alınan galibiyet sonrası açıklamalar yaptı. Transferler hakkında konuşan hoca, "Kadro genişliğine ihtiyacımız var. Transfer çalışmalarımız sürüyor. En az 3 oyuncu alacağız" ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 22:12

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken, transfer müjdesi verdi.

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Haberi Görüntüle

TRANSFER MÜJDESİ

Transfer hakkında konuşan Okan Buruk, "Kadro genişliğine ihtiyacımız var. Transfer çalışmalarımız sürüyor. En az 3 oyuncu alacağız. Zor bir lig, herkes çok iddialı. Kadrolarını koruyan, çok fazla transfer yapan rakiplerimiz var. Biz de bu değişimi tamamlamak için ihtiyacımız olan transferler var" dedi. Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

MERTENS VE TORREIRA'YA ÖVGÜ

"Sevinçliyim ama tam olarak hazır değiliz. Bunu söylemek istemiyorum, çok klişe geliyor ama zamana ihtiyacımız var. Dries Mertens gibi. Lucas Torreira 90 dakika çıkardı ama çok yoruldu. Oyun olarak ikinci yarıdaki tempoyu genele yaymalıyız."

Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

"SAÇ BAŞ YOLDUM"

Havalar çok sıcak ve nemli. Oyuncular sıkıntı yaşayabiliyor. İlk yarı saç baş yoldum. Bazen yaptığımız hatalara inanamadım. Bu kadar top kaybetmek, ayağımızdan top kaçırma... Buna rağmen pozisyonlara girdik. Devre arası da özellikle bunu söyledim.

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

"GOLÜ ERKEN BULMALIYDIK"

Dries Mertens'in girmesinin ardından daha iyi oynadık. Rakip kaleye daha çok gittik. Çok erken gol bulmalıydık, çok pozisyona ilk 20 dakika girmiştik. Rakibin çıkışları da oldu.

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

"TEMPO GENELE YAYILMALI"

Sevinçliyim ama tam olarak hazır değiliz. Bunu söylemek istemiyorum, çok klişe geliyor ama zamana ihtiyacımız var. Dries Mertens gibi. Lucas Torreira 90 dakika çıkardı ama çok yoruldu. Oyun olarak ikinci yarıdaki tempoyu genele yaymalıyız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading